Rođendan Krstana Ražnatovića svet portal svet
Svet

April 26, 2023 10:19

By

Mnogo je suza proliveno taj dan: Scene sa porođaja Bogdane Ražnatović naježiće vam svaki deo tela FOTO

Snaja Cece Ražnatović donela je sreću svima, evo kako je izgleda porođaj 

Pre tačno sedam dana porodica Ražnatović postala e bogatija za još jednog člana. Snaja Cece Ražnatović podarila je Veljku drugog sina Krstana a svi članovi njihove srećne familije slavili su danima.

Pročitajte Najlepše vesti stižu iz porodice Ražnatović – Bogdana u naručju drži tek rođenu bebu FOTO

Snaja Cece Ražnatović

Foto: Instagram

Porođaj Bogdane Ražnatović protekao je u najboljem mogućem redu, mališan je na svet došao carskim rezom u jednoj privatnoj klinici u Beogradu, a po izlasku iz porodilišta, ponosna mama sve je zasenila svojom figurom i predivnom energijom kojom je plenila.

Pročitajte Rodići pokrenuli novi biznis – Trudna Bogdana na otvaranju se pojavila isto obučena kao Ceca i Anastasija

Snaja Cece Ražnatović

Rajko Risitć

Budući da je porođaj Bogdane Ražnatović već danima glavna tema u medijima, mnogi su znatiželjni da saznaju kako je sve izgledalo, a upravo to, kao i najnovija dešavanja u porodici Ražnatović imaćete prilike da vidite u novoj, 31. epizodi, dokumentarno-igranog show programa “Ceca show” koji se emituje ovog petka od 21:45 časa na Mts kanalu 115 Blic Tv-a.

Pročitajte Veljko smislio ime i za trećeg sina – Ono je još lepše od prethodna dva, a evo kako bi se zvala ćerka kad bi je dobio 

Snaja Cece Ražnatović

Printscreen Blic Tv

Od trenutka kada je Bogdana otišla u privatno porodilište, kamere su sve vreme pratile članove najpoznatije porodice na Balkanu, te će gledaoci imati prilike da vide šta se sve dešavalo u bolnici, kako je protekao porođaj, ali i kako je izgledalo slavlje u velelepnoj vili u ulici Ljutice Bogdana broj 3 koje je trajalo do kasno u noć.

Pročitajte Ceca Ražnatović ogolila dušu pa priznala – Uprkos svemu, roditelji mi to nikada nisu dozvoljavali

Snaja Cece Ražnatović

Printscreen Blic Tv

– Skoro 4.200 g, 54 dugačak. Lep, jedar, najlepši! Kako mogu da se osećam, mogu da poletim. Presrećna sam, ovo je blagoslov od Boga. Na današnji dan je i moj pokojni suprug rođen, danas je Krstan. Neka mu je na zdravlje, na sreću. Drugi dan Uskrsa. Sve moguće lepo što je moglo da se desi, desilo se – ne skrivajući najlepše emocije rekla je Ceca nakon što je dobila unuka, piše Story.

Pročitajte Tek što se Krstan rodio i Bogdanina sestra obradovala lepim vestima – Rodići nikad srećniji, Ceca čestitala

Snaja Cece Ražnatović

Printscreen Blic Tv

Snaja Cece Ražnatović

Printscreen Blic Tv

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Rajko Ristić