Dečko Snežane Đurišić
Svet

2 новембра, 2022 21:02

Jedna ružna reč je sve pokvarila: Pomirenje se desilo tek kada je intervenisao sveštenik

 Snežanom Đurišić se naljutila na Zoricu Marković zbog jedne izjave

Snežana Đurišić važi za veoma odmerenu ženu, od koje se gotovo nikada ne može čuti ružna reč o bilo kome. Ona je jedna od retkih koja uvek vodi računa da nikada nikoga od kolega svojom izjavom ne uvredi, pa je zbog toga veoma osetljiva kada neko nju pomene u nekom ružnom kontekstu.

A, koliko je to pogodi na svojoj koži osetila je pevačica Zorica Marković, sa kojom Snežana nije pričala neko vreme.

Snežanom Đurišić se naljutila zbog Markovićkine izjave da frigidno peva.

Pročitajte: Zaratile Zorica Marković i Snežana, Đurišićka je prijavila policiji

Ata images

Zorica je posle toga potvrdila da joj je to Snežana zamerila i da ih je pomirio sveštenik, a kako je to izgledalo ispričala je Zorica nedugo posle pomirenja:

– Pomirio nas je sveštenik. Taj pop je išao kod nje da sveti vodicu, a ja sam mu javila pre toga da dođe kod mene, jer smo tu u istom kraju, pripadamo istoj crkvi. Kad je došao kod Snežane pop me je nazvao i dao telefon njoj. Popričale smo malo i o mom bratu koji je malo pre toga preminuo i o ostalim stvarima. Mada nikakve posebne svađe između nas dve nije bilo. Njoj nije bilo pravo kad sam rekla da mi je njeno pevanje malo frigidno, da mi je malo hladnije , za razliku od pevanja Ane Bekute. Ali nije to za ljutnju. Ja imam pravo glasa, imam pravo na svoje mišljenje. Ništa loše nisam mislila, taman posla – rekla je tada Zorica pa nastavila:

Pročitajte: Zorica Marković oplela po dečku Snežane Đurišić – Udao se, a priča se da je švaler

Zorica Marković

Rajko Ristić

– A i ti njeni problemi sa sinom… Ma, kome je lako kada su deca u pitanju, ali šta će… sve je to život. To je tako kad ste javna ličnost, na tacni vas iznesu, pa još dodaju priča i pričica. Šta će, neka se drži, prebrodiće sve, kao i uvek – zaključila je tada Zorica.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES