Svet

19 Februar, 2022 19:00

Zorica Marković sve otkrila o koleginicama: „Lako je Viki i Breni da mašu novcem svojih muževa!“

Zorica Marković i posle četiri decenije na javnoj sceni navodno ne može da podnese nadobudnost određenih koleginica. Jedna od retkih osoba s kojima se druži je Vesna Zmijanac.

Zorica Marković nikad iskrenija o svojim koleginica: Evo šta je rekla za Viki i Brenu!

Foto: Rajko Ristić

– Sa Vesnom sam stalno na liniji, ona nastupa zuji stalno, ne staje. Šteta bi bilo da ne radi a ima toliko hitova – kaže Zorica, koja se složila sa svojom prijateljicom Vesnom i njenom izjavom:Brena je šoumen, a ja sam pevač, umetnik. Brena je pevačica lakih nota. Brenina publika su bila deca, ona je pevala pesmice a ja sve teške kompozicije.“

Zorica Marković istakla je da se složoila s Vesnom, ali i da

– Ništa ja tu ne bih ni dodala a ni oduzela, sve se slažem sa Vesnom. Ne možemo da osporimo popularnost Lepe Brene i prepune stadione, ali za repertoar je Vesna u pravu”, kaže Zorica koja s Brenom nikad nije bila u bliskim odnosima bez obzira što su u sto vreme gradile karijeru.

PROČITAJTE: Zorica Marković „bez dlake“ na jeziku isprozivala pevanje naše najpoznatije pevačice narodne muzike!

– Brenu i mene su na početku karijere poredili kada smo bile mlađe zbog visine, nogu i tako to. Ona je imala ozbiljan tim iza sebe koji je napravio od nje to što jeste, ja nisam vapila za tim. Poštujem njen rad i uspeh, ali ne sviđa mi se njen stav. Brena je nadobudna, ona je uvek bila u nekom izdvojenom društvu, Sanja Đorđević, ona i ekipa, pa stave flašu ispod stola rokaju, piju, smeju se, ja nekako nisam bila iz tog sveta, nisam ni za kim trčala. Svi idu jedni kod drugih na ta velika slavlja, nose bukete kao druže se, sve ti je to interes. Opterećuju me takvi ljudi, neka oni imaju milione, ja koliko imam imam, ne mogu taj lažni sjaja a na kraju ćemo svi da završimo u dva metra bez geometra – priča Zorica koju navodno posebno nerviraju kolege koje mašu svojim nekretninama.

PROČITAJTE: Zorica Marković: „Da sam na Zoričinom mestu, ne bih Kemišu OPROSTILA prevaru”!

– Sad je postala moda da svi imaju po pet stanova u Beogradu na vodi, šta treba i ja da mašem sa mojim kvadratima. Ćuti to i kupuj, sad su svi kao neki biznismeni. Viki prodaje stanove, ovaj ima ovo, onaj kupio treći, lako je njima kada im muževi imaju pare, aj zaradi sam ako možeš, mašu tuđom lovom. Sada ako ne živiš u Beogradu na vodi ne postojiš, nisi ništa. Pričam zapravo o nekom stavu i zašto nikad nismo mogli da uspostavimo neku relaciju a isti hleb jedemo, pa nismo mogli svi da punimo stadione, ali punili smo neke hale, dvorane majku mu. To je takvo pomodarstvo i budalaštine. Zato ja poštujem Vesnu Zmijanac Zlatu Petrović, Veru Matović i sve one koje su same svojim radom zaradile – bila je iskrena Zorica, bez dlake na jeziku, u svom stilu.

PROČITAJTE: Andreana planira TAJNO VENČANJE! Poznat datum svadbe – Evo kada će se pevačica udati za NJEGA!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić / Ata Images