Svet

4 Juna, 2021 22:30

Snežana o Džejevoj ĆERKI: „Nisam čula kako Marija PEVA, ali sam voljna da joj POMOGNEM!”

Snežana Đurišić prošlog petka pojavila se na promociji pesme “Druže moj” koju je Acko Nezirović otpevao u čast Džeja Ramdanovskog. Tom prilikom pevačica nam je otkrila do sada nepoznate detalje o saradnji nje i preminulog pevača.

Snežana progovorila o prijateljstvu sa Džejom!

Kada izgovorim ime Džej Ramadanovski odmah pomislim na jednu pozitivu, osmeh mi izmami na lice, on je bio veseljak, čovek vedrog duha, u mom slučaju on je bio moj kućni prijatelj, nedostaje fizički, ali muziku koju je on uradio ostaje i ostaće za sva vremena. Ja se sada ni ne sećam ko mi je javio da je on preminuo, bila sam tužna, šokirana, nisam mogla da poverujem. Nema potrebe da se njegove pesme prepevaju, jer je i rano za to, a i on je toliko bio specifičan da to ne treba dirati. Ali zato trebamo da pevamo njegove pesme, ja pevam, i uvek sam ih pevala zato što ih volim. Upalite za mnom sveće mi je omiljena, sve njegove balade volim. Ja sam Džeju pevala prateće vokale, i to baš na tom albumu gde je pesma Upalite za mnom sveće – otkrila je za Star Snežana koja kaže da nije čula kako peva mlađa Džejeva ćerka Marija, ali da je voljna ako bude bilo potrebno da joj uputi neki savet.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 👽MARIJA RAMADANOVSKI👽 (@marija_ramadanovski)

Srećem se sa njegovom porodicom, ali se ne družimo i ne čujemo. Čula sam da Marija želi da se bavi muzikom, i mnogo mi je drago zbog toga, želim joj svu sreću i veliki uspeh. Nisam čula kako peva, nisam imala tu priliku, ali sam čula da je talentovana. Ja sam tu da joj dam podršku, savet, šta bude trebalo – izjavila je Đurišićka.

Pitali smo je i da li ima favorita u Zvezdama Granda koje se bliže finalu.

Dosta dobrih pevača ima, i sada u šestom krugu su ostali oni koji su zaista talentovani, teško je odlučiti, još teže je kada neko mora da ispadne, ali takva su pravila. Pobediće najbolji – završava Snežana.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ