deniz proganjala sašu
Star

December 5, 2021 12:00

By

Šok otkriće! „Deniz PROGANJALA Sašu Kovačevića! Htela je da bude INTIMNA sa njim!”

Detalji iz prošlosti Deniz skoro svakodnevno isplivavaju, saznali smo i da je atraktivna Slovenka pre nekoliko godina proganjala Sašu Kovačevića. Ona je pevača upoznala na jednom njegovom nastupu, gde mu je prišla za autogram i fotografiju, a zatim je na sve načine pokušavala da dođe do njega jer je želela da budu zajedno.

Deniz proganjala Sašu Kovačevića!

Deniz je pre tri godine bila na jednom nastupu Saše Kovačevića, u Hrvatskoj čini mi se, tada je odlepila za njim. Nakon završenog nastupa, sa ostalim fanovima Deniz je otišla u bekstejdž gde se slikala sa Sašom i tada mu je rekla da je prelep. Odlepila je za njim, samo je pričala o njemu, otvoreno je govorila da ga želi, svuda se raspitivala za njegov broj, pisala mu na Instagram privatne poruke, nije je interesovalo to što je Sale zauzet. Čak je neko vreme na svom Instagramu kačila Sašine slike i stavljala srca – priča prijatelj od Deniz za Star i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sasa Kovacevic (@sashakovacevic)

Ona je i ovog leta, čim je došla u Beograd, počela da se raspituje za Sašu, interesovala se gde nastupa, pa joj je neko rekao kako Sale drži kafić na Novom Beogradu. Rekla mi je da je dva puta odlazila u kafić, ali da se nije srela sa njim, nije joj se dalo. Međutim, drugi put kada je bila, videla je Saletovu verenicu Zoranu. Rekla mi je da mu je devojka mnogo lepa, ali i da njoj ne smeta što je on zauzet. Dobila je ona i neki njegov broj, međutim, taj broj broj nije u funkciji, sva sreća, inače bi ga Sale brzo promenio. Deniz je takva, ona kada nešto zacrta, teško od toga odustaje. Verujem da će ga proganjati i kad izađe iz rijalitija – završava izvor.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ