Star

December 20, 2021 19:00

By

ŠOKANTNO! Vodeći glumci NAPUŠTAJU seriju „Igra sudbine”! Evo koga NEĆE biti u nastavku!

Krajem januara videćemo poslednju epizodu druge sezone serije „Igra sudbine”, koja je već skoro dve godine apsolutni lider u gledanosti i to ne samo kada je reč o serijskom programu. Iako je prvo bilo najavljeno da ćemo se tada zauvek oprostiti od omiljenih junaka, rukovodstvo TV Prva donelo je odluku da se serija ipak produži, tako da scenarista Žarko Jokanović uveliko radi na novim epizodama, čija će se radnja, kako je najavio, odvijati godinu dana nakon događaja koje gledamo u aktuelnim nastavcima. Međutim, neke drage likove nećemo gledati u trećem serijalu, budući da su pojedini glumci potpisali ugovore za nove projekte pre nego što je stigla vest o ponovnom produžetku „Igre sudbine”.

Vodeći glumci napuštaju seriju „Igra sudbine”!

Dobra vest je da se nećemo oprostiti od Ade, Mile i Alekse – Milica Milša, Olja Lević i Luka Raco nastaviće da budu dragi gosti u našim domovima i u narednim mesecima. Ipak, u novoj sezoni neće biti pojedinih likova koji su, slobodno možemo reći, bili među vodećima.

Ko odlazi?

Možda ste pomislili da ćemo se oprostiti od Sofije Šubarević, koju sjajno iznosi Matea Milosavljević, ali nije tako – ona je nedavno kazala da ostaje u projektu i da mora da razočara sve one koji misle da će se njena junakinja promeniti. I dalje će biti zlica i iz petnih žila će se truditi da „zabiberi čorbu” glavnim junacima. Pa, pošto ona ostaje deo ekipe, ko odlazi? Pre svega, lik Tomasa Brunera neće biti u scenariju jer je, kako smo već pisali, glumac Nenad  Nenadović preminuo od korone.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Dudic (@dudicivana)

S druge strane, Ivana Dudić (Nora), koja je zajedno s kolegom Stojanom Đorđevićem (Vid) bila trn u oku glavnim junacima, neće stati pred kamere u novoj sezoni.

Nisam dobra stanica za pitanje dokle će se snimati ’Igra sudbine’. Zbog privatnih obaveza neću moći da nastavim snimanje serije. Ali, koliko znam, svi ostali će nastaviti, tako da – gledajte –  rekla je ona nedavno. Ipak, prevarila se. Neće svi ostali nastaviti snimanje.

Glumica Jelena Đukić, čija Višnja je bila u centru pažnje u nedavnim epizodama, rekla je zbogom svom liku na kraju aktuelne sezone serije – potvrdila je da je od januara nećemo gledati u „Igri sudbine”.

Inače, nove epizode najgledanije domaće serije, koje se uveliko snimaju, donose i novinu u pogledu produkcije. Naime, Svetlana Drinjaković više nije producentkinja projekta, budući da se „Igra sudbine” više ne snima pod okriljem Smart produkcije, koja je radila prve dve sezone. Ta kompanija trenutno snima „Kolo sreće” i, kako smo saznali, priprema novu seriju, čiji se detalji zasad čuvaju u tajnosti. Nove epizode sage o Adi Kanački za TV Prva snima IN Produkcija, na čijem su čelu Danijel Đurić i Nikola Burovac. Ta produkcijska kuća je već realizovala sitkom
„Tri muškarca i tetka” za TV Prva.

Još ekskluzivnih informacija o „Igri sudbine” i njenim junacima, ali i o drugim domaćim, turskim i latino-američkim sapunicama i zvezdama pročitajte u novom broju magazina „TV Novele”, koji vas čeka na svim kioscima! Požurite po svoj primerak!

FOTO: PROMO, Aleksandar Krstović