Ishrana Kejt Midlton svet portal svet
Svet

March 16, 2024 19:40

By

Reči najbližih saradnika Kejt Midlton zabrinule sve: Mesecima ništa nisu znali, a onda je usledio šok

Šta se dešava sa Kejt Midlton ne znaju ni najbliži saradnici

Šta se dešava sa Kejt Midlton pitanje je koje svi postavljaju već dva meseca. Otkad je iz britanske kraljevske palate saopšteno da je u januaru mesecu princeza imala operaciju abdomena te da se do maja neće vraćati službenim dužnostima, zavere o njenom nestanku ne prestaju.

Šta se dešava sa Kejt Midlton svet portal svet

Getty images

Priče kreću od toga da je zbog Vilijamove preljube napustila dvor, do toga da je umrla. Iako su se u medijima pojavile fotografije princeze kako izlazi iz bolnice, mnogi sumnjaju da je na njima njena sestra Pipa Midlton, ili čak princezina dvojnica.

Pročitajte Nije u pitanju drugi muškarac, ova devojka je krivac za sukob Meline i Harisa

Pre nekoliko dana, kada je bio Dan majki, na zvaničnom Instagram profilu objavljena je princezina fotografija s decom, ali su stručnjaci ubrzo utvrdili da se radi o fotomontaži, pa je slika povučena sa pomenute društvene mreže, a princeza se oglasila sa izvinjenjem.

Šta se dešava sa Kejt Midlton svet portal svet

Getty images

– Kao i mno­gi fo­to­gra­fi ama­te­ri, po­vre­me­no eks­pe­ri­men­ti­šem s mon­ta­žom. Že­le­la bih da iz­ra­zim svoje iz­vi­nje­nje zbog kon­fu­zi­je ko­ju je iza­zva­la po­ro­dič­na fo­to­gra­fi­ja ko­ju smo ju­če po­de­li­li. Na­dam se da su svi ko­ji sla­ve ima­li ve­o­ma sre­ćan Dan maj­ki – na­pi­sa­la je Kejt na dru­štve­noj mre­ži “Iks”.

Šta se dešava sa Kejt Midlton ne znaju ni saradnici

Mnogi su tada pomislili da se princeza oglasila kako bi otklonila sve navode o njenom “nestanku”, a mnogi i dalje sumnjaju da pomenutu objavu opšte nije pisala Kejt.

Šta se dešava sa Kejt Midlton svet portal svet

Getty images

No, to nije sve, jer britanski mediji pišu da ni najbliži saradnici ne znaju šta se dešava sa Kejt Midlton jer im je zabranjen pristup palati.

– Nekoliko viših saradnika Kejt Midlton nije bilo u mogućnosti da je vidi ili razgovara sa njom, a nisu ni znali za operaciju dok nije bila objavljena vest, tako da ih je zatekla nespremne. Samo nekoliko ljudi zna šta se zaista dešava – rekao je izvor iz palate za US Weekly.

 

AUTOR: SVET

IZVOR: NOVA.RS

FOTO: GETTY IMAGES