Koncert Aleksandre Prijović
Svet

July 5, 2023 15:30

By

Prijovićka se bahati: Za nakit dala je 130 hiljada evra, a cipele koštaju više nego prosečna plata FOTO

Stajling Aleksandre Prijović vredan je više stotina hiljada evra

Aleksandra Prijović pre nekoliko dana okupila je pripadnike sedme sile na konferenciji povodom dva velika beogradska koncerta zakazana za kraj septembra. Pevačica je tada otkrila da nikada veću tremu nije imala te da se svi njeni dečiji snovi ostvaruju spektaklom u srpskoj prestonici. Međutim, ono što je svima zapalo za oko jeste savršen stajling Aleksadre Prijović kojim je oduševila sve prisutne.

Pročitajte: Uspela je da sakrije vesti o prinovi – Aleksandra Prijović rasplakala se pa otkrila da za tri meseca stiže FOTO

Stajling Aleksandre Prijović

Ata images

Poznato je da mlada pevačica izuzetno vodi računa o svom izgledu i da je u javnosti uvek tip-top sređena, ali je ovog puta uspela da prevaziđe samu sebe, pa se na druženju sa medijima pojavila sa nakitom vrednim čak 130.000 evra i sandalama od 1.000 evra. Prija je izabrala nekoliko komada najpoznatije juvelirske kuće “kartije i to:

Pročitajte: Među pevačima je u trenutku nastao muk zbog onoga što je uradila Aleksandra Prijović FOTO

Zlatnu ogrlicu i minđuše, čija je cena 5.450 evra, odnosno 4.750 evra iz kolekcije “lav”, kao i dve narukvice od zlata i dijamanata iz kolekcije “juste un clou” od 14.400 i 5.450 evra. Uz ovo, ona je ponela i dijamantsku narukvicu i prsten, za koju upućeni tvrde da vredi neverovatnih 100.000 evra. Kada se sve ovo sabere, dolazi se do cifre od čak 130.000 evra.

Pročitajte: Aleksandra Prijović otvorila porodični album – Ne zna se ko je slađi njen sin ili ona kao mala FOTO

Stajling Aleksandre Prijović

Ata images

Stajling Aleksandre Prijović zaokružen je vrhunskom obućom. Naime, pevačica se ovog puta opredelila za bele sandale sa zlatnim detaljima brenda “Tom Ford” sa prepoznatljivim katančićem, koje koštaju 1.000 evra. Inače, Prijovićeva je na konferenciji bila vrlo emotivna, a govorila je i o tome kolika joj je muž Filip Živojinović podrška u životu.

Pročitajte: Anastasija ponovo povređena – Prijovićka je izdala kad se najmanje nadala, ne želi ni da čuje za nju

Stajling Aleksandre Prijović

Ata images

Zajedno smo sedam godina, sve vreme je bio uz mene, on je moja najveća podrška, sve je radio da dođemo do ovde. Za sve te godine, videla sam ga dva puta da plače od sreće, drugi put je bio sada posle ovog albuma i zakazivanja druge Arene. Imala sam sreću jer sam imala podršku svoje porodice, ostala sam ista, ništa me nije pomerilo. Jako mi je bilo bitno što je Filip bio uz mene od prvog trenutka, imala sam hit pre njega, ali otkako je on došao, sve ovo što sam ja danas, većinom je i njegova zasluga, ovo gledam kao naš uspeh. Jako sam ponosna na njega – iskrena je Aleksandra, koja je nekoliko puta zaplakala tokom konferencije za medije, te je dodala:

Pročitajte: Ovako prođeš kad voliš idiota – Aleksandra Prijović priznala da se ljubav ugasila

Stajling Aleksandre Prijović

Ata images

– Kada čujem šta sve može da napiše, šokiram se jer ne mogu da verujem koliko je talentovan. Mogu da kažem da je sigurno jedan od naših najboljih kompozitora, neću biti skromna kada je on u pitanju jer je to zaista dokazao.

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images