Kuća Aleksandre Prijović svet portal svet
Svet

June 2, 2023 22:00

By

Ovako prođeš kad voliš idiota: Aleksandra Prijović priznala da se ljubav ugasila

Brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića neprestano je pod lupom javnosti

Nije redak slučaj da se u medijima spekuliše o njihovom odnosu koji se često karakteriše kao narušen, a mnogi su sebi u više navrata davali za pravo i da predvide kako par neće dugo izdržati zajedno.

Pročitajte Ovo je za vas, deco – Aleksandra Prijović uradila nešto veličanstveno za porodice stradale dece FOTO

Brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića

ATA images

Ipak, i pored svega navedenog, supružnici opstaju i čini se svakim danom njihov brak je sve čvršći i stabilniji. Sa sinom Aleksandrom žive svoju bajku ne obazirući se preterano na zlurade komentare, a pored toga što odlično funkcionišu na privatnom planu, oni su svoj odnos unapredili i poslovnom saradnjom.

Novi album jedne od najaktuelnijih pevaćica mlađe generacije samo što nije ugledao svetlost dana, a jednu od pesama napisao joj je upravo suprug. Iako ne voli da otkriva previše detalja o novim pesmama, Prija nije mogla da izdrži, a da sa fanovima ne podeli stih numere koja će se naći na njenom novom albumu.

Pročitajte Duboke su rane na duši koje zauvek ostaju – Aleksandra Prijović žrtva nasilja, skupila hrabrost pa progovorila

Brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića

ATA images

– Ne mogu da dočekam da čujete ovu pesmu – napisala je talentovana pevačica u opisu videa na kojem je podelila delić atmosfere iz studija, ali i otkrila kako zvuči deo pesme koju je napisao Filip, a koja će nesumnjivo postati veliki hit.

– Malo je devet života, kad voliš iditota – dodala je pevačica i dala povoda da se mnogi zapitaju čime je njen dragi bio inspirisan kada je pisao stihove.

Pročitajte U rodnu kuću nije uložila ni dinar – U ovom skromnom domu rođena je Aleksandra Prijović FOTO

Brak Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića

Printscrin

Naravno, preovladali su pozitivni komentari njenih pratioca koji sa nestrpljenjem očekuju da čuju celu pesmu, a kakva je zaista situacija kada je brak Aleksandre Prijović i Filipa Živjinovića u pitanju dovoljno govori činjenica da godinama uspešno odolevaju svim izazovima, a ko ih uopšte i ima.

Podsetimo, Aleksandra Prijović zakazala je i koncert u beogradskoj Areni krajem septembra, čemu se takođe ozbilno posvetila.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images