Stajling Ane Brnabić
Svet

November 24, 2022 21:00

By

Suknja malo ispod kolena je pun pogodak: Premijerka je konačno pokazala nevaljalu stranu svoje ličnosti FOTO

Stajling Ane Brnabić raspametio modne znalce i širu javnost

Stajling Ane Brnabić sve češće se komentariše a elegantna odela jednostavnog kroja političarkin su zaštitni znak. Neretko, kada je Ana u pitanju i sami modni detalji su u centru pažnje, a u zavisnosti od događaja nije joj strana ni sportska elegancija. Stil naše premijerke prepoznatljiv je i veoma specifičan te pomenuta odela ona uvek kombinuje sa vrhunskim cipelama, a drži se svedenih boja, dok tu i tamo voli da ih začini i sa ponekim interesantnim dezenom.

Pročitajte: Toliko su dugo svi čekali da je vide u suknji – Roze je ipak njena boja, pogledajte fotografije Ane Brnabić sa prijema u kineskoj ambasadi

Foto: ATA images

Premijerka je obišla danas prvi segment beogradskog Linijskog parka i radove na izgradnji, što je modne kritičare podstaklo na komentare koji su sve češće u superlativu, te bi se reklo da retko ko može pronaći zamerku.

Ana je za ovu priliku odlučila da ponese sive elegantne pantalone koje je uklopila uz vrlo efektan bordo sako i cipele slične nijanse, dok je najviše pažnje ipak privukao kaput u tamnoj boji sa širokim kopčanjem koji ne izlazi iz mode.

Pročitajte: Jedan detalj učinio je čudo – Najbolje pojavljivanje Ane Brnabić i partnerke Milice u poslednjih par godina 

Premijerka je svojim outfitom ponovo pobrala mnogobrojne simpatije i reči hvale, a imajući u vidu da je kaput srednje dužine, tačnije malo iznad kolena, mnogi su se složili da bi jednoj od omiljenih političarki i te kako dobro stajala suknja, te da bi bilo lepo videti je i u varijanti na koju od nje nismo navikli, piše Story!

AUTOR: SVET

IZVOR: Story / Svet

FOTO: ATA images