Stajling Sanje Vučić
Svet

February 25, 2023 11:15

By

Zablistala u belom: Sanja Vučić osmehom otkrila najlepše vesti FOTO

Stajling Sanje Vučić na premijeri serije “Južni vetar” ostavio je sve bez daha

Pre nekoliko dana crveni tepih u srpskoj prestonici okupio je zvučna imena iz sveta kinematografije a povod je bio premijera nove sezone serije “Južni vetar – Na granici”. Miloš Biković, Jovana Stoiljković i Miodrag Radonjić predvodili su glumačku ekipu koja je još jednom odradila savršen posao, mada ništa manje nisu bili zapaženi i drugi gosti u Mts dvorani.

Pročitajte: Radiću i sa stomakom do zuba – Sanja Vučić progovorila o trudnoći, sreću ne može da sakrije

Stajling Sanje Vučić

Foto: Ata images

Ona u koju su sve oči bile uprte te večeri bila je Sanja Vučić koja je za potrebe ove serije snimila pesmu “Hanuma” i odmah pobrala simpatije publike. Pevačica je blistala sa širokim osmehom na licu pozirajući pristunim fotoreporterima, a stajling Sanje Vučić nešto je što se i nekoliko dana kasnije komentariše.

Iako nas je navikla na dosta smelija izdanja, ovaj put pevačica se odlučila za sveden autfit. Sanja se na crvenom tepihu pojavila u odelu bele boje ispod kojeg je nosila bodi sa cvetnim motivima. Njenom elegantnom stajlingu kontrast je dala crna torbica, ali bujna riđa kosa bila je najlepši ukras.

Pročitajte: Ovo je majka Sanje Vučić – Ima neobično ime, pevačica skroz liči na nju FOTO

Stajling Sanje Vučić

Foto: Ata images

Sanjini fanovi složili su se da joj belo savršeno stoji, pa su joj poželeli da uskoro zablista i u venčanici, a ona nam je već možda mnogo toga i rekla zagonetnim osmehom. Vreme će pokazati.

 

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images