Stajling Vesne Dedić
Svet

February 5, 2023 12:30

By

Priliči li ovo jednoj dami? Vesna Dedić golog stomaka, otkrila i više nego što treba FOTO

Stajling Vesne Dedić ostavio je sve bez teksta

Vesna Dedić unedavno je oduvala 55 svećica sa rođendanske torte, i godine uvek sa ponosom ističe iako se čini da trenutno proživljava drugu mladost. Uspešna je na svim životnim aspektima, pa odiše samo pozitivnom energijom i tome svedoče svi koji su nedavno bili u njenom prisustvu. To je pokazala i pre nekoliko dana kada je bila gošća na glamuroznom događaju koji je organizovala njena koleginica Marija Kilibarda povodom nove kolekcije njenog brenda nakita KI, a na kojoj je stajling Vesne Dedić privukao sve poglede.

Pročitajte: Donela je radost u dom, slika bebe oduševila – Vesna Dedić preplavljena emocijama zbog ćerke Lenke FOTO

Stajling Vesne Dedić

Foto: Ata images

Poznato je da mnogima da spisateljicu krasi vedar duh koji je na neki način postao i njen zaštitni znak te je gotovo uvek sa širokim osmehom i u veoma dobrom raspoloženju možemo videti na gradskim dešavanjima, dok ni komplimenti na račun njenog odličnog izgleda ne izostaju. Kada se pojavila na koktelu u prestižnom prestoničkom hotelu, na trenutak kao da je sve stalo, jer stajling Vesne Dedić koji je ovom prilikom ponela može se slobodno reći bio je zvezda večeri.

Pročitajte: Vesna Dedić podelila tužne vesti, porodica slomljena zbog gubitka – Dete, pratili smo te kako odrastaš

Stajling Vesne Dedić

Foto: Ata images

Savršenom odevnom kombinacijom koju bi se retko koja dama njenih godina odvažila da ponese, voditeljka je zablistala u punom sjaju i osim toga što je pokazala hrabrost odenuvši kombinezon u mladalačkom fazonu sa prorezima na bokovima i stomaku, književnica je oduševila svojom izvajanom figurom o kojoj očito i te kako vodi računa.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story.rs

FOTO: Ata images