Stan Relje i Nikolije
Svet

October 20, 2023 16:15

By

Život su dali za ovo a sada… Relja i Nikolija život nastavljaju na ovoj adresi (foto)

Stan Relje i Nikolije oduševljava

Popularni bračni par Relja Popović i Nikolija Jovanović godinama su u skladnoj vezi, a zajedno su dobili dvoje dece – ćerke Reu i Hanu, s kojima žive u centru Beograda. Kako su domaći mediji pisali pre nekoliko godina, oni su dugo stanovali u jednoj od luksuznih nekretnina na Vračaru koje poseduje Nikolijina majka Vesna Zmijanac. Stan Relje i Nikolije moderan je i po poslednjim trendovima a evo kako izgleda na fotografiji…

Stan Relje i Nikolije

Instagram

Stan Relje i Nikolije njihova je oaza mira

Odluka je pala da Relja i Nikolija život nastave u novom domu, a u tek nekoliko navrata pokazali su u kakvom luksuzu uživaju s porodicom.

Pročitajte Bolest je veoma progresivna, Vesna Zmijanac doživela šlog – Nikolija očajna, za sve krivi sebe

Budući da Nikolija i Relja ne otkrivaju mnogo o svojoj privatnosti, oni se ne razmeću i ne eksponiraju previše privatni život, pa se pretpostavlja da je stan Relje i Nikolije izuzetno trendi opremeljen iako se enterijer uglavnom vidi u pozadini fotografija kojima je par pokazivao kako se opušta kod kuće.

Stan Relje i Nikolije

Ivan Vučićević

Kako smo imali priliku da vidimo, prostrani dnevni boravak njihovog stana dominantno je bež boje, pa su u ovom tonu ogromna garnitura, trpezarijski sto i stolice i velika drvena polica koja se pruža preko celog zida.

Pročitajte Otkriveno u kakvom su zaista odnosu Nikolija i Relja i šta se desilo na letovanju FOTO

U krem tonovima, od svetlog drveta, izrađeni su i rebrasti šank i viseći elementi, dok je deo gornjih ormarića crne boje, što izgleda vrlo efektno jer stvar kontrast, pojačan crnim barskim stolicama.

Stan Relje i Nikolije

Instagram

Stan Relje i Nikolije komforniji za četvoročlanu porodicu 

Par je svoj dom ukrasio i umetničkim slikama, a stan je izvanredno osvetljen zahvaljujući modernom sistemu rasvete. Nikolija i Relja nisu pokazivali sobe svojih ćerki, niti ostatak stana, a mediji su pisali da su oni napustili nekretninu Vesne Zmijanac jer je postala premala za njihovu porodicu.

Pročitajte Vole privatnost ali ovo nisu uspeli da sakriju – Nikolija i Relja konačno pokazali istinu nakon toliko godina FOTO

– Iako im je značilo da imaju stan koji ne moraju da plaćaju, shvatili su da je prostor postao isuviše mali za četvoročlanu porodicu. Pošto ćerkice iz dana u dan rastu i kako bi trebalo da svaka ima svoju sobu, odlučili su da kupe novi stan. Odluka je pala na jedan luskuzni penthaus na Vračaru koji im se izuzetno dopao – rekao je izvor nakon preseljenja ovog para.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images