Nikolija i Relja
Svet

July 18, 2023 19:30

By

Mogli su sve… Relja i Nikolija ne nastavljaju život na istoj adresi, reper svija novi dom sa njom FOTO

Relja i Nikolija u stanu koji nije Vesnin, komforniji je za četvoročlanu porodicu 

Naime, kako imaju dve ćerke, par je odlučio da se preseli u veći stan. Kako se navodi, oni su pazarili luksuzni penthaus, a Relja je sada na svom Instagramu pokazao deo novog doma.

Pročitajte Definitivan kraj, rastali se Nikolija i Relja – Godine ljubavi i sreće prekinute u trenu, stiglo i saopštenje (FOTO)

Relja i Nikolija u stanu

Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ

Popović se snimio kako leži na sofi u dnevnom boravku, te se sa jedne strane videla kuhinja u crnoj boji, dok je u jednom trenutku pokazao i drugi zid na kojem se može videti ogromna polica sa knjigama, i stolice iz trpezarije. Mnogi su pomislili da je u ovom novom životnom poglavlju sam, međutim Nikolija je ili sa ćerkama ili je išlča svojim obavezama. Opšte je poszano da su Nikolja i Relja u velikoj ljubavi i da to transparentno pokazuju i na svojim nastupima.

Inače, stan Vesne Zmijanac u kojem su živeli je izdat.

Pročitajte Nikolija Jovanović nikad iskrenija – Često plačem zbog majke

Relja i Nikolija u stanu

Instagram

– Iako im je značilo da imaju stan koji ne moraju da plaćaju, shvatili su da je prostor postao isuviše mali za četvoročlanu porodicu. Pošto ćerkice iz dana u dan rastu i kako bi trebalo da svaka ima svoju sobu, odlučili su da kupe novi stan. Odluka je pala na jedan luskuzni penthaus na Vračaru koji im se izuzetno dopao – otkrio je izvor.

Vesna ih je podržala u ideji da kupe stan, budući da je ona ceo svoj život zarađeni novac ulagala u nekretnine.

Pročitajte Ovakog ga nikad nismo videli, Relja Popović se gušio u suzama – Roditelji su moja najveća rana

Relja i Nikolija u stanu

Instagram

– Stan je sređen po njihovim idejama. Ćerkice imaju odvojene sobe, tu je velika spavaća soba, kao i luksuzno dekorisana dnevna soba i kuhinja, a veliki deo zauzima prostor rezervisan za njihovu garderobu, koja im je pasija – ispričao je izvor svojevremeno za Alo.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic / Svet

FOTO: Instagram