Starija ćerka Saleta Tropika
Svet

March 28, 2023 11:21

By

Zbog bebe učinili nemoguće: Najlepše vesti u odnosu Jovane Pajić i Saleta Tropika

Starija ćerka Saleta Tropika slavi rođendan, roditelji presrećni 

Jovana Pajić i frontmen “Tropiko benda”, Aleksandar Cvetković, odlučili su da na svoj brak stave tačku krajem 2021. godine. Ova vest iznenadila je mnoge budući da su važili za veoma skladan par.

Pročitajte: I posle razvoda ostali prijatelji – Jovana i Sale sa ćerkama zajedno na odmoru

Starija ćerka Saleta Tropika

Foto: Instagram

Kao kruna ljubavi na svet je došla starija ćerka Jovane Pajić i Saleta Tropika, Helena, a potom i mlađa Đina, a obe su, neosporno izrasle u prave lepotice.

PROČITAJTE: Pogledajte kako izgleda vila koju je Duško poklonio Jeleni – Karleuša pokazala svaki detalj

Starija ćerka Saleta Tropika

Rajko Ristić

Odluku da se raziđu, nekadašnji supružnici doneli su prijateljski i u takvim odnosima su i ostali zarad sreće svojih mezimica, a koliko su oboje posvećeni mama i tata uverili smo se u više navrata putem “Instagrama”, gde su i ovog puta podelili svoje emocije.

Pročitajte: To što se dešava između njih dve – Sale Tropiko konačno progovorio o odnosu Jovane Pajić i Marije Šerifović, svi su u šoku

Starija ćerka Saleta Tropika

Rajko Ristić

Naime, starija ćerka Jovane Pajić i Saleta Tropika proslavila je rođendan što je bio povod da preslatka Helena osvane na profilima svojih poznatih roditelja koji su joj i na ovaj način poželeli najlepše želje.

– Danas mi je divan dan, ćerki mi je rođendan! Srećan ti rođendan, posebna moja devojčice – emotivna je bila Jovana, dok se i Sale oglasio i objavio čestitku naslednici:

Starija ćerka Saleta Tropika

Instagram

– Srećan rođendan ljubavi – napisao je muzičar.

Čestitke brojnih prijatelja nisu prestajale da se nižu i svi su mišljenja da je Helena preslatka tinejdžerka, ali i devojčica za primer koja je nesumnjivo samo najbolje nasledila od svojih roditelja, piše Story.

Ćerka Saleta Tropika sada je velika devojčica, a emotivne roditelje obuzme milina kada vrate film unazad prisećajući se šta su sve bili spremni da učine za naslednicu dok je bila beba.

Pročitajte: Neočekivana sreća u domu Jovane Pajić – Pevačica potvrdila da stiže pojačanje za Helenu i Đinu, Sale u neverici (FOTO)

Starija ćerka Saleta Tropika

Instagram

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Instagram