Svet

20 Aprila, 2021 15:00

Stižu TUŽNE VESTI iz „Granda”! Preminuo ČLAN ekipe! Od njega se OPRAŠTAJU sve kolege!

“Grand” produkcija saopštila je danas veoma tužnu vest.

Premino član ekipe!

„Grand” produkcija ostala je bez važnog člana ekipe. Naime, danas je preminuo je direktor fotografije Nenad Mišković od koga su se mnogobrojni saradnici oprostili putem društvenih mreža.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zvezde Granda (@zvezdegranda)

Opraštamo se od našeg direktora fotografije, našeg Neše Miškovića. Snimanja više nikad neće biti ista, studio ostaje prazan, kao i srca tvojih kolega iz „Granda“ – pisalo je na zvaničnom profilu šou programa “Zvezde Granda”.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vesna Milanovic (@vecamilanovic)

Vest Miškovićevoj smrti potresla je i voditeljku Vesnu Milanović koja je za Nešu imala samo reči hvale.

Neša je čovek koga je bilo nemoguće ne voleti, profesionalac koga su baš svi želeli u svom timu. Mi smo bili te sreće da radimo sa njim, ali i da uživamo u njegovom čistom srcu, divnoj naravi i dečačkoj energiji, koja je na sve nas uticala pokretački. Znate ono kada u kolektivu imate dobrog čoveka na koga možete da se oslonite u svakom smislu te reči. I profesionalno, i prijateljski. Sve zaposlene u Grand produkciji, ali i sve saradnike i prijatelji naše kompanije veoma je potresla vest o njegovom odlasku. Jer, Neša je bio naše svetlo na kraju svakog tunela – rekla je Vesna za portal Svet&Scandal.

FOTO: PRINTSCREEN