Ćerka Gagija Jovanovića i Branke Pujić svet novine svet portal
Svet

September 11, 2023 18:19

By

Što je starija, sve više liči na majku: Anđela je sve nasledila od majke ali jedno na oca Gagija FOTO

Ćerka Branke Pujić i Gagija Jovanovića ćerka je za primer

Glumica Anđela Jovanović često ističe da je veoma vezana za svoje roditelje, glumački par Branku Pujić i Dragana Jovanovića.

Ćerka Branke Pujić i Gagija Jovanovića

Ata images

Iako se nedavno udala za atletičara Mihaila Dudaša, Anđela se i dalje trudi da odvoji vreme za svoje roditelje, te je tako bilo i sada.

Branka i Anđela pojavljuju se povremeno i na javnim događajima, gde se odmah može primetiti koliko se vole i poštuju, a to ističu i na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti)

Ovog puta Anđela je objavila niz fotografija i video zapisa sa svojom majkom. Glumice su bile na plaži i uživale u letnjim danima, a po osmesima koje su obe imale, nema sumnje da im je zajednički odmor prijao.

– Srećna što je jedna Branka htela da rodi baš menenapisala je Anđela uz objavu na svom Instagram profilu, a ubrzo su i usledili komentari.

Ćerka Branke Pujić i Gagija Jovanovića

Foto: Instagram

Osim ljubavi kojom zrače, mnogi fanovi primetili su da Branka izgleda kao ćerkina vršnjakinja. Anđela je od Branke nasledila lepotu a od oca strast za glumu i harizmatični osmeh.

Koliko ljubavi prema tvojoj divnoj mami. Predivne ste“, „Ne zna se koja je lepša, još manje koja je mlađa. Zagonetne devojke“, neki su od utisaka pratilaca.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images