Ćerka Gagija i Branke Pujić
Svet

March 17, 2024 22:00

By

Gagi i Branka uradili su pretešku stvar, jedva su preživeli: Anđela gledala roditelje kad im je bilo najteže

Ćerka Gagija i Branke Pujić progovorila o braku svojih roditelja

Anđela, ćerka Gagija i Branke Pujić je odlučila da i sama nastavi stazu koju su dobro utabali njeni roditelji i da se bavi istom profesijom. Svojevremeno smo mogli da je gledamo u serijama Urgentni centar i Vojna akademija, dok je poslednjih godina glumila u ostvarenjima Lud, zbunjen, normalan, Mama i tata se igraju rata, Nečistoj krvi, Radio Milevi, Čudnim ljubavima

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andjela Jovanovic (@_blejzmodesti)

Ćerka Gagija i Branke Pujić – Velika povezanost sa roditeljima a opet nezavisna 

Ne krije da je izuzteno vezana za Dragana Jovanovića i Branku Pujić, ali i da je na više nivoa zadivljena njima. I dalje provode vreme zajedno, barem koliko im obaveze dozvoljavaju, a kad se sretnu neizostavan je i smeh, ali i duboki iskreni razgovori.

Pročitajte Brena me je prodala za siću, ona je spremna na sve, ni Prijovićka nije slučajno postala deo te porodice, tvrdi pevačicin bivši saradnik

– Strašno sam vezana za svoje roditelje i volim da provodim vreme sa njima. Divni su, obrazovani, inteligentni, široki… Za sve ljude imaju samo ljubav i široka shvatanja, mogu mnogo toga da razumeju. To je dar koji cenim i poštujem. Puno se smejemo, kreativni smo zajedno i iskrenim razgovorima rešavamo probleme – kaže ćerka Gagija i Branke Pujić u svom intervjuu za Stil.

Ćerka Gagija i Branke Pujić

Foto: Instagram

Kako kaže lepa glumica, oni su uspeli nešto što je izuzetno teško u današnje vreme, a to je čini izuzetno ponosnom.

Pročitajte Gagi Jovanović – Pohlepa je virus koji nas je obuzeo pre ovoga, ovo je samo neki sledbenik

– Integritet im je nesalomiv, a to sve više cenim što sam starija. Po sebi znam koliko je teško sačuvati prave vrednosti u svetu koji više ne vrednuje neke stvari. Nije lako ostati dosledan sebi, a ja kod kuće imam dve individue koje su i u najtežim trenucima, kada se jedva preživljavalo, ostali verni sebi i svom integritetu. Presrećna sam i zahvalna što imam takve roditelje – kaže glumica.

Anđela je osoba je koja potpuno srećna na porodičnom planu, pošto osim roditelja koji su joj velika podrška, a već duže vreme uživa u ljubavi sa našim atletičarem Mihailom Dudašem.

Ćerka Gagija i Branke Pujić

Foto: ATA images

– Uživam u svom odnosu sa Mihailom već dve i po godine. Predivno nam je. U samom startu smo ušli u ravnopravan partnerski odnos, gde smo se prepoznali i postali celina. Imam osećaj da se poznajemo ceo život. O tome sam mogla samo da maštam i sanjam, o tako čistoj vezi u kojoj nema nikakvih računa i agende.

Pročitajte Zemunac sa Zlatibora – Zavirite u čarobnu planinsku kuću Dragana Jovanovića (foto)

– Postoji samo iskrena, čista i za mene prava ljubav. Ona traje, svakog dana raste i menja se, ima svoje metamorfoze, ali je sve jača i jača, iskrenija i dublja – kaže o svom partneru ćerka Gage Jovanovića i Branke Pujić.

Ćerka Gagija i Branke Pujić

Foto: ATA images

Kako kaže, ona i Mihail, koji je nedavno napunio 34 godine i otišao u penziju, sve rešavaju zajedno i u vezi sa njim se oseća više nego savršeno.

Pročitajte Provokativna, ekstravagantna i najveselija mlada – Venčali se Anđela Jovanović i Mihail Dudaš FOTO

– Poenta našeg odnosa je da sve rešavamo kao partneri i učimo da se menjamo na bolje. Želim da budem odgovornija i jača, da bih ga zadivila i pružila mu ono što on pruža meni. I obrnuto. Mihail je romantičniji. Ima svoje načine da me iznenadi. Pored njega se osećam kao žena, ali i kao ljudsko biće. Ne osećam se zarobljeno i neiskazano. Ja cvetam u tom odnosu, oboje cvetamo, zalivamo se i hranimo da budemo što bolji – ispričala je ćerka Gagija i Branke Pujić

AUTOR: SVET

IZVOR: Stil Kurir

FOTO: ATA images