Scandal

18 Oktobra, 2020 14:00

Stojin komšija otkriva: „Hteli su da joj IZBUŠE GUME! Da nisam naišao, UNIŠTILI bi joj kola!“

Samo za SCANDAL! Stojin komšija tvrdi da je neko pre nekoliko noći pokušao da izbuši gume na njenom džipu!

Kako kaže, u pitanju su neki huligani koji redovno operišu po Bežanijskoj kosi gde pevačica ima kuću, međutim, on se plaši da je možda reč i o nekim Stojinim neprijateljima koji samo hoće da joj napakoste!

 To nisu bili lopovi, u pitanju je neko ko planira da je uništi!

– Pre nekoliko nedelja, oko ponoći, bio sam sasvim slučajno u blizini parkinga gde se i moja komšinica Stoja parkira. Ona ima nekoliko automobila, ali te noći je parkirala džip. Sto posto znam da je njen – započinje komšija priču za SCANDAL!  i dodaje:

– Odmah sam primetio da se tu motaju neki mangupi i huligani i jasno sam video da hoće Stoji da izbuše gume, pa sam odmah reagovao. Viknuo sam da ću zvati policiju i oni su se razbežali. I to nije prvi put da se oni tu smucaju, samo se bojim da ipak nije reč o bahatim klincima. Možda neko Stoji hoće da naudi, bolje da se ona pripazi. Doduše, kod nas u komšiluku ima mnogo poznatih, pa se često dešavaju takve situacije. Ali opet treba svi da budu oprezni, svašta se dešava u poslednje vreme, mora narod da se čuva – završava Stojin komšija.

A da je čovek zaista u pravu i da bi svi trebalo da se čuvaju dokaz su ozbiljne pljačke javnih ličnosti, i to baš u Stojinom kraju. Podsetimo, lopovi su upali u kuću Saše Popovića i odneli vredne satove, te druge skupocenosti, a žrtva lopova bio je i Keba, koji je takođe Stojin i Saletov komšija.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!