Svet

July 8, 2022 13:30

By

Posle Jelene Janković Ana izdala i Novaka: Ovim gestom jasno stavila do znanja šta misli o njemu

Sukob Ane Ivanović i Novaka Đokovića traje već dugo a sad su isplivali i detalji

Sukob Ane Ivanović i Novaka Đokovića već godinama je tema domaćih medija. Naime, nekada najbolji prijatelji odavno su svoj odnos sveli na minimum, a šta se među njima zapravo dogodilo, sve vreme je tema šuškanja i pretpostavki, dok se njih dvoje tim povodom nikada nisu javno oglasili.

Pročitajte: Princeze tenisa smrtno zavađene – Majka Jelene Janković otkriva kako je Ana izdala njenu ćerku

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Sukob Ane Ivanović i Novaka Đokovića – Misterija za javnost

Sukob Ane Ivanović i Novaka Đokovića postao je tema broj jedan, kada se Ana nije pojavila na venčanju Novaka Đokovića, isto se nekoliko godina desilo i kada je Novak propustio trenutak u kome je ona izgovorila sudbonosno “da” Bastijanu Švajnštajgeru, piše “STORY!”

Pročitajte: Novaka uništavaju, a Ana Ivanović i Jelena Janković ćute – Ovo je razlog

Ipak, ako Anu pitate, ona o Novaku govori sve najlepše:

‒ Zajedno smo odrasli u Srbiji, otprilike u isto vreme počeli smo da treniramo tenis. Imali smo desetak godina i nastupali na malim turnirima u našoj zemlji… Kasnije smo postali vrlo bliski prijatelji. S godinama on je imao svoj put, a ja svoj. Ono što je Novak postigao zaista je neverovatno. Vreme je na njegovoj strani i sigurna sam da bi mogao da završi karijeru sa najviše osvojenih gren slem titula – rekla je Ana u intervjuu za “Eurosport”.

– On je ikona u Srbiji, sjajna osoba. Veoma je harizmatičan, zadivljujuće je kako uspeva da ostane miran i pribran tokom meča. U teškim i odlučujućim momentima u stanju je da odigra najbolje, to je zaista nešto posebno – govorila je pre samo nekoliko meseci, da bi sada gestom potpuno iznenadila domaću javnost.

Naime, Ana Ivanović pojavila se na Vimbldonu, u pratnji svog supruga, ali je Novakov meč propustila. Da li joj nije bio interesantan, ili svoju podršku nije želela da pruži nekada najboljem prijatelju, nikada nećemo saznati, ali je jasno da o Novaku više nema tako sjajno mišljenje.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Instagram Screenshot