Star

24 Decembra, 2020 18:00

SVE PRŠTI! Starlete Ana Korać i Soraja Vučelić se popele na VRH!

Starlete Ana Korać i Soraja Vučelić zimske dane provde zajedno na Jahorini, a Koraćeva je to okačila na svom Instagram profilu i pokazala da za njih dve „nema zime”. Njima je očigledno vrh na planini!

Popele se na vrh!

Njih dve su sušuškale pored kamina, a grejala ih je vatrica i pićence! Nazdravljale su, a sve je odisalo luksuzom piše Kurir.rs.

Koraćeva je na video snimku obeležila Soraju i stavila je nekoliko emodžija da simbolizuje ljubav i prijateljstvo, a nema sumnje da su uživale za sve pare u luksuzu.

Soraja Vučelić nije se dugo pojavljivala u medijima, u javnosti je bila prisutna samo putem društvenih mreža, a nedavno je gostovala na televiziji.

Tada je govorila i o svojoj drugarici Ani Korać, a njenog dečka Davida Dragojevića nije želela uopšte da prokomentariše.

Da li misliš da će ta ljubav da potraje? Pošto ti najbolje znaš Anu – pitao je voditelj, prenosi Kurir.rs

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

– To bi isto bilo kada bih ja tebe pitala: „Da li možeš da tvrdiš da je Sava Savanović stvarno bio vampir?“. Možeš li? To su pitanja na koja ne možemo da damo odgovore, ne znamo šta će biti u budućnosti. Ana je moja drugarica i ja joj želim da uspe u svemu što je zamislila i da sve potraje u čemu je srećna – rekla je Soraja u emisiji „Premijera – Vikend Specijal”.

– Da li makar vidiš muškarca kao Davida pored nje? – pitao je voditelj.

0 Ne komentarišem muškarce i druge ljude. Inače, privatno ne volim da komentarišem tuđe odnose… Ja uvek ćutim i onda kao: „Pa ti nemaš mišljenje”, pa i nemam –  izjavila je Soraja.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: PRINTSCREEN