Porodila se Soraja Vučelić
Scandal

December 1, 2020 22:00

By

STARLETA U PANICI! Soraja na meti INOSTRANIH KRIMOSA!

Kako SCANDAL! saznaje, Soraja je samoj sebi napravila problem i navukla opasne krimose iz inostranstva na vrat!

Vrebaju je po hotelima!

Naime, ona je prošle nedelje proslavila rođendan, i kao i svaka devojka, i ona se na Instagramu pohvalila skupim poklonima, ali nije računala na to da će privući pažnju opasnih lopova koji je sada imaju na nišanu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sara 🧿 (@sorajavucelic)

Soraja je dobila zaista vredne poklone. Na njenim slikama s rođendana svi su mogli da vide skup nakit, vredne satove marke rolex, zatim ima slike ispred automobila od pola miliona evra… Sve to upada u oči, prosto se vidi da devojka živi na visokoj nozi, pa ne čudi što su je lopovi primetili i sada imaju plan da joj obiju hotelsku sobu u kojoj bude boravila pošto često putuje po Evropi, pod uslovom, naravno, da saznaju gde se devojka uopšte nalazi, mada znajući njih i koliko su opasni i vešti, i to je moguće – započeo je priču izvor SCANDALA! i dodao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sara 🧿 (@sorajavucelic)

Pa i Kim Kardašijan je opljačkana kada je bila u luksuznom hotelu, i njoj su uzeli vredan nakit, a i Nikolina i Vidoje Ristović su žrtve pljačke. I njih su ojadili lopovi za novac, nakit i satove dok su letovali. Oni su bili ciljana meta, tipovali su ih, a to je sada slučaj i sa Sorajom, pa bi joj preporučio da malo pripazi i da pojača obezbeđenje – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL!