Starleta Soraja Vučelić
Svet

May 10, 2023 18:15

By

Soraja otkrila ime Kanovog brata: Starleta podelila prelepe vesti o prinovi, sreća je sada kompletna

Starleta Soraja Vučelić progovorila o drugom detetu

Starleta Soraja Vučelić i njen izabranik kojeg krije od očiju javnosti, u februaru ove godine dobili su sina, kojem su dali ime Kan…

Pročitajte Prelepe vesti stižu iz Švajcarske – Porodila se Soraja, stigao je sin čije ime ima značenje vladar

Starleta Soraja Vučelić

Instagram

Soraja svakodnevno uživa u majčinstvu, a svog mezimca oblači po poslednjoj modi, pa tako ne štedi ni kada su markirane stvari za bebu u pitanju. Ona je ovog puta na Instagramu podelila fotografiju bebe u bodiju poznatog brenda, čija je cena čak 650 evra.

– Moja ljubav je spremna – napisala je ona i stavila emoji aviona.

Porčitajte Soraja se bori za život – Nakon stravične saobraćajke hitno operisana

Starleta Soraja Vučelić

Instagram

Inače, Starleta Soraja Vučelić nedavno je progovorila o majčinstvu i o tome koliko ju je sin promenio.

– Sad sam potpuna. Upotpunila sam svoju sreću. Ne mogu da se pravim nezadovoljna na koga liči Kan. Možda je već tu i drugo. Dobro sam sakrila da sam bila u drugom stanju. Ustajem na svaka dva sata, sve je podređeno bebi, većinom odem da spavam u 10 kad i on. Budim se da ga nahranim. To su slatke muke. Kan je divno dete, niti plače, niti je zahtevan – počela je starleta i tada se dotakla proširenja porodice:

Pročitajte Kako bez nje da se lumpuje – Soraja tek što se porodila izašla u provod, a evo kako sada izgleda

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

– Nisam planirala ni ovo. Volim decu u suštini. Ne postoji ništa lepše od bebe. Htela bih da Kan ima brata, mislim da sam više za mušku decu. Makar još dvojicu, da ih je troje. To je moja želja. Da sam znala da je trudnoća tako lako, ne bih čekala toliko. Za moje dete ću uraditi sve, olakšaću mu sve. Pre svega želim da mu pružim ljubav, ali potrudiću se da mu ne fali ništa. Uvek sam govorila da neću biti strog roditelj, ali već sam ljubomorna kad ga neko drzi ili hrani. Već imam ime i za Kanovog brata. Imam i žensko ime u planu, ako bude devojčica – rekla je za “Premijeru”.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: Instagram