Svekrva Jelene Karleuše svet novine svet portal
Svet

May 28, 2024 17:00

By

Svekrva Jelene Karleuše potresena zbog svega ali ima stav: Tošićeva majka o snaji ima da kaže samo jedno

Svekrva Jelene Karleuše ima stav i čini se da od njega ne odstupa već godinama.

Duško Tošić je pre nekoliko dana prvi put govorio o razvodu od Jelene, gde je istakao da već neko vreme pokušavaju da se dogovore o sporazumnom razvodu braka. Ono što je sve zanimalo jeste stav Duškove majke kada su u pitanju njen sin i snajka. Svekrva Jelene Karleuše ima stav i čini se da od njega ne odstupa već godinama.

Svekrva Jelene Karleuše – Nikoleta van sebe 

Na njegovu izjavu burno je reagovala Karleuša, a ni tada nisu prestale prepirke, već su nastavili da iznose detalje iz zajedničkog života…

Nikoleta Tošić prvi i jedini put se oglasila za domaće medije, kada je Jelena Karleuša prijavila supruga Duška Tošića za nasilje u porodici na Božić 2022. godine.

Svekrva Jelene Karleuše svet novine svet portal

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

– Čujem šta se sve piše i verujte mi da mi, kao majci, nije prijatno kad sve to dođe do mene. Nije istina da je moj sin bilo koga udarao.

Pročitajte Mediji će o nama pisati dve godine kad ja progovorim – Tošić puca zbog Karleuše i razvoda, Jeleni dosta bruke 

To nije tačno. Novine, naravno, imaju pravo da pišu, tu ništa ne mogu – rekla je Nikoleta i dodala:

Svekrva Jelene Karleuše svet novine svet portal

Instagram

– Ne znam kako bih reagovala da me muškarac udari. Neću ništa da komentarišem i zato nemojte da me pitate. Ni druge to ne treba da zanima, mislim na komšije – kratko je tada odgovorila za “Srpski telegraf”.

Svekrva Jelene Karleuše nije se mešala u njihov odnos

Nikoleta, svekrva Jelene Karleuše nije ulazila u njihov sukob, a nakon toga pojavila se na rođendanu Atine i Nike, prošle godine.

Ljubav se, po svemu sudeći ugasila, a za to je stigla i potvrda pre pomenutog rođendana. Pop diva je u velikom intervjuu za Story priznala da se Duško “potrudio svim silama da joj oteža svaki sekund života i pokaže kakva je životna greška“ a nakon toga stigao je i njegov odgovor, doduše nezvanično i diskretno.

AUTOR: SVET

IZVOR: N portal

FOTO: Ata Images / Guliver Getty