Svet

20 Septembra, 2020 11:30

SVET KUĆE POZNATIH! Privremeno utočište Dragane Mitar!

Dragana Mitar iselila se iz stana u kojem je živela sa suprugom Sinišom, i sa sinom Jovanom preselila se u naselje Vojvode Vlahović nadomak Medaka.

Učesnica „Zadruge“ dugo je tragala za, kako kaže, dobrim privremenim rešenjem, dok se ne okonča sudski spor i podeli zajednička imovina.

Stan koji je odabrala za naslednika i sebe ima 70 kvadrata i dovoljno je prostran da se oboje osećaju udobno. Kaže da je od njega uspela da napravi dom i porodičnu atmosferu.

Mali Joca ima svoju sobu, ona svoju, a preko dana vreme oboje provode u dnevnom boravku.

Dragani je bila potrebna funkcionalna kuhinja, ali samo za spremanje doručka, pošto ručaju i večeraju u nekom od obližnjih restorana.

Centralni deo dnevne sobe zauzima velika ugaona garnitura sa koje se najlepše gledaju crtani filmovi, a kada Joca zaspi, Dragana prebaci i na Zadrugu, pa isprati šta se dešava u Beloj kući.

Dragana je iz stana koji je delila sa suprugom ponela svoje sitnice, pa su police ispunjene uspomenama, dragim fotografijama, među kojima se ističe ona sa početka njene karijere, kada je bila u grupi „Models“.

Posebno joj je važna spavaća soba u kojoj voli da se odmara.

Sive debele zavese su naknadno postavljene, jer voli popodnevnu dremku, a smeta joj sunčeva svetlost.

Društvo u krevetu pravi joj mnoštvo plišanih igračaka, dok jedan meda skoro u prirodnoj veličini zauzima ugao dnevne sobe i za njega je odabrala posebno mesto jer joj budi jako lepe uspomene.

Da je Dragana dobra domaćica može se videti i u dnevnoj sobi, gde se nalazi neokliko boca penušavog vina, koja ona sa zadovoljstvom otvara za goste, a na terasi, koja je u produžetku, najslađe se ispija prva jutarnja kafa, a ponekad i doručkuje.

AUTOR: IVAN GAJIĆ/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET I BOJAN VUKOVIĆ