Scandal

2 Februar, 2022 21:00

Tajna miliona Ane Korać! Od skromne Ivanjice do raskoši Dubaija!

Starleta i bivša učesnica „Zadruge“ Ana Korać se na mrežama hvali lagodnim i luksuznim životom, skupim letovanjima i besnim kolima, a sada je otkrila kakvo je bilo njeno detinjstvo.

ATA/IMAGES

Pročitajte: „Žena mačka!“ Ana Korać izoperisana do neprepoznatljivosti!

Naime, pre nego što se preselila u Beograd i pokorila prestoničke klubove, Ana je skromno i svedeno živela u Ivanjici, sa majkom Ljiljanom, ocem Milićem i starijim bratom Nemanjom.

Do devete godine pila mleko iz flašice!

Bila sam dobro i poslušno dete, nisam pravila gluposti, poštovala sam tatu i mamu. Otac me nikad nije udario, a mama me je tukla kad sam plakala jer nisam htela da idem u vrtić. Ipak, uspela sam da isteram svoje, pa su prestali da me vode u vrtić. Čuvali su me mamini roditelji, baba Ema i deda Borko. Baka i deka su me držali kao malo vode na dlanu i to mi je jedan od najlepših perioda u životu. Imali su veliko dvorište, pa smo se po ceo dan igrali i smejali. Volela sam da idem i kod tatinih roditelja, jer su imali jariće, koje sam obožavala. Nisam pila kozije mleko, već sam babi i dedi stalno tražila kupovno i zbog mene su ga uvek imali u kuću. Bila sam razmažena, pa sam do devete godine pila mleko iz flašice. Čim bih došla kući iz škole, tražila bih flašicu. Uveče nisam mogla da zaspim bez nje – rekla je Ana Korać.

GAJA

Sa tri godine starijim bratom Nemanjom se često svađala, ali zato su danas najbolji prijatelji.

-Bio je ljubomoran kad sam se rodila jer više nije bio u centru pažnje. Tih godina su se u našoj familiji rađali samo dečaci, pa su me svi razmazili. Ne samo roditelji, već i rođaci. Nemanja i ja smo se stalno tukli! Kad god mu dođe društvo, ja se nacrtam kod njega u sobu i maltretiram ga, pa me on izbaci. Sada se volimo najviše na svetu -ispričala je Ana, koja se čak potukla braneći starijeg brata:

Vozila sam bicikl i videla da se svađa sa nekim dečakom. Odmah sam skočila sa bicikla, zaletela se i počela da bijem tog klinca. Nemanja je bio u šoku, jer su me do tada svi smatrali malom i mirnom Anom.

Rođena sam pod srećnom zvezdom, ništa ne radim!

Još u Osnovnoj školi shvatila je da dečaci nisu ravnodušni na njen izgled i šarm.

-Imala sam samo jednu drugaricu, uglavnom sam se družila sa dečacima. Kad smo putovali autobusom na ekskurzije, svi dečaci su želeli da baš ja sedim pored njih. Uvek sam bila u centru pažnje jer sam zračila pozitivnom energijom“, rekla je Koraćeva, na koju su ostale devojčice bile ljubomorne: „Zavidele su mi jer sam se dopadala svim momcima! Ma, ludele su zbog toga, ali ja na njih nisam obraćala pažnju.

Prvu veliku ljubav doživela je u Osnovnoj školi. Naime, u četvrtom razredu se zaljubila u četiri godine starijeg Boleta.

-Napokon sam uspela da ga smuvam tek u osmom razredu. Bili smo zajedno sve dok nisam završila srednju školu i on je moja prva i najveća ljubav – otkrila je Ana, koja je zbog njega dugo bila razočarana u muškarce.

Ana Korać

Rajko Ristić

-Trebalo je da idem na more s njim i društvom, ali mi mama nije dozvolila. On je otišao i prevario me! Saznala sam za to od drugih ljudi, iako on nije hteo da mi prizna. Srušio mi je sve snove i veru u muškarce i ljubav. Ma, baš sam se bila razočarala. Povredio me je, došlo mi je bilo da ga prebijem! Molio me je da se pomirimo. Iako sam ga volela, nisam htela da mu oprostim. Posle mene je našao novu devojku, mnogo sam je mrzela. Zanimljivo je da mi nikada nije priznao da me je prevario. Skoro smo se sreli na jednoj svadbi i pitala sam ga: ‘Da li je moguće da si ti mene prevario?'“, a on me je opet slagao: „Nisam, kunem ti se“.

Osnovnu školu završila je u Ivanjici, a zatim je upisala Srednju umetničku u Užicu. Po prvi put se našla sama u nepoznatom gradu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

Kad sam se preselila u Užice, bilo mi je baš teško. Zahvaljujući odlasku od kuće sam brže sazrela, jer sam morala da se snalazim bez mamine pomoći. Nije mi se dopadao život u Užicu, pa sam svakog vikenda odlazila kod brata koji je studirao u Beogradu. Jedva sam čekala da se i ja preselim u prestonicu. Čim sam završila srednju, upisala sam Fakultet za kulturu i medije u Beogradu. Odmah sam upoznala novo društvo i počela da izlazim. Zavolela sam Beograd, osećam se kao da sam ovde rođena – ispričala je starleta.

Život iz bajke promenio se kada je pre tri godine ostala bez oca Milića, koji je iznenada preminuo. Tada je prvi put zapala u depresiju i poželela da i ona umre.

Međutim, na pitanje kako sebi uspeva da finansira luksuzni stil života, s obzirom na to da nema posao, starleta je odgovorila:

-Rođena sam pod srećnom zvezdom, ništa ne radim, a imam mnogo novca. Pare mi padaju sa neba, neka se samo nastavi tako.

Pročitajte: Kristijan Golubović otkriva tajnu: „Bobi Živojinoviću su govorili da mu je Brena loš izbor. Sada je on skroz propao!“

 

AUTOR: SCANDAL!

IZVOR: Informer

FOTO: ATA/IMAGES/GAJA/RAJKO RISTIĆ