Prva ljubav Severine Vučković
Svet

13 Maja, 2022 12:30

Tajanstvena ljubav Severine Vučković? Njegove reči su joj promenile život ali je raskid bio neminovan

Prva ljubav Severine Vučković bio je poznati muzički producent? 

Hrvatska pop pevačica Severina Vučković preferira da zadrži svoj privatni život daleko od očiju javnosti, iako se više puta suočila s neprijatnom situacijom da njena intima i porodični problemi dospeju do medija. Ipak, ponekad bi uspevala da sakrije detalje o svom životu, a hrvatski mediji svojevremno su tvrdili da je jedan od njih ljubav s muzičkim producentom Zrinkom Tutićem, koja je navodno trajala pet godina. Tutića smo, inače, pre nekoliko godina gledali kao jednog od članova žirija „Superljudi“ na TV Prva.

Pročitajte: Severina iskrena do srži: Sa sinovim pubertetom ću lako, ali kako ću sa pubertetlijom koji me vucara po sudu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Prva ljubav Severine Vučković – Sve je ostalo na nivou spekulacija

Sve je ostalo na nivou spekulacija, ali ono što jeste poznato jeste da su Severina i Tutić sarađivali, a on je jednom prilikom istakao da veruje da je njegova ideja bila presudna za vrtoglavi uspeh Severinine karijere.

Nakon raskida s njenom muzičkom kućom, Severina je gotovo stidljivo došla u Croatia Records i uz kafu rekla: „Zašto mi ne bismo sarađivali? Tad sam izrekao rečenicu za koju mislim da je bila presudna za njen dalji radu na estradi da Severina treba da raskrsti sa svojim devojačkim stilom – prisetio se jednom, a verujemo i da pretalentovana Seve pamti ove reči.

Pročitajte: Severina u Beogradu uhvaćena u zagrljaju producenta! Otkrivamo da li se videla i sa Igorom! (FOTO)

On je tada istakao da je smatrao da pevačica treba da izgleda zrelije, odnosno da više ne bude devojčica i devojka već žena.

Severina devojka treba da se pretvori u Severinu ženu i to je ona apsolutno shvatila. Ona je darovita pevačica koja svojom energijom, zračenjem, izgledom i ekspresijom osvaja ljude – ispričao je on pre nekoliko godina za „Nacional.“

Nijedno od njih dvoje nikad nije ni potvrdilo ni demantovalo glasine o romansi, ali se o njoj dugo šuškalo i pisalo.

Severina je 1998. godine prekinula svaki kontakt sa Tutićem i tada prvi put progovorila o, kako je navela, „robovlasničkim“ ugovorima koje je potpisivala za njega i zbog kojih je Zrinka tada tužila na sudu. Pričalo se da je do kraja došlo ne zbog loše poslovne strane, već one druge – emotivne.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: Insatgram