Star

19 Novembra, 2020 10:23

Taki POBESNEO kada je čuo ŠOKANTAN razgovor Janjuša i Majine drugarice! Evo šta je imao da kaže!

Velika prašina se podigla nakon što je procureo snimak telefonskog razgovora Marka Janjuševića Janjuša i Majine drugarice Nataše.

Taki pobesneo kada je čuo kako mu blate ćerku!

Naime, Majina drugarica je oblatila Maju tvrdeći kako je za psihijatrijsko lečenje, da će završiti u zatvoru i da su od nje svi digli ruke. Takođe je savetovala Janjuša kako na finjaka da se otkači od Marinkovićeve.

Majin otac, Radomir Taki Marinković oglasio se za Pink na ovu temu.

– Ma to je jedna budala, takvim indijancima ne dajem na značaju uopšte. Ona je neka psihopata, kakva Majina drugarica. Rekla je da su svi digli ruke od Maje, pa čak i ja i njena majka, što nije istina. Taman posla da takvoj jednoj budali ja dajem na značaju, ona hoće slavu preko Majine grbače, hoće samo pet minuta slave. To nije Majina drugarica, to je njen hejter. Ona je prvo bila Kijin fan, pa Lunin, pa Majin, nemam šta da je dalje komentarišem – poručio je Taki i nastavio:

– Maja je i sa mnom i sa svojom majkom u dobrim odnosima. Majka je sve vreme bila uz nju, dok je sada imala operaciju nosa, recimo, sve vreme je bila uz nju, pomagala joj. Dva dana je spavala sa njom, Maja nije videla lepo, ona joj je pomagala i do toaleta da ode. Celo leto su bile na Adi, Maja je majku vodila i na botoks. Niko nije digao ruke od Maje – rekao je Majin otac za Pink i dodao kako je načuo da je bivša učesnica “Zadruge’Andrea Anđelković Rea govorila za medije da se Maja tri godine bavila prostitucijom.

– Čuo sam da je bivša učesnica Rea davala izjave da se Maja tri godine bavila prostitucijom u Švajcarskoj. To su tek gluposti. Spreman sam da pokažem javno Majin pasoš da se vidi da ona nikad nije bila u Švajcarskoj. Ona je samo jednom napustila Srbiju, kad je bila u Grčkoj – ispričao je Taki.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR