Poroci Jelene Đoković
Svet

June 7, 2023 21:08

By

Zar su ovo pokloni za tako malu decu: Novakova deca dobila su ono što drugi mogu samo da sanjaju

Tara i Stefan Đoković dobili neočekivane poklone

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, trenutno na Rolan Garosu krči put ka još jednom trofeju. A, u Parizu se kao njegova najveća podrška nalaze i njegova deca, a Nole ne krije koliko mu znači to što ga i oni bodre sa tribina.

Pročitajte Samo ona se radovala više od Jelene – Ćerka Novaka Đokovića je lepotica koja je ukrala svu pažnju u Torinu VIDEO 

Tara i Stefan Đoković

ATA/IMAGES

Pored toga što im je otac teniska legenda, Tara i Stefan Đoković imali su sreću da ostvare san miliona dece širom sveta i upoznaju fudbalske legende, Mesija, Mbapea i Nejmara. A, sa ovog nezaboravnog susreta poneli su i “suvenir”. Nejmar je Noletovoj deci poklonio dresove njegovog tima dečje veličine, sa sve autogramima. Mališani su bili presrećni zbog ovako lepog, ali i vrednog, poklona, a Novak je bio oduševljen potezom napadača Pari Sen Žermena.

Pročitajte Tara i Stefan Đoković se ne razlikuju od ostalih klinaca – Jelena otkriva kako ih smiruje kada se svađaju 

Tara i Stefan Đoković

Getty images

– Dok su odlazili u svlačionicu, Mbape i Mesi su se pozdravili sa mnom, bio je to prvi put da se sretnemo. Kratko, ali slatko. Nejmara smo takođe videli, potpisao se mojoj Tari na dres. Stefan voli Mesija. Tara ne prati sport, ali zna ko je Nejmar zbog njene drugarice, koja je polu Brazilka, polu Srpkinja. Ima neka popularna pesma o Mesiju, njih dve plešu uz to. Rekla mi je “hoću da ga upoznam, on je u onoj pesmi”. Popela mi se u krilo, zapitkivala gde je Nejmar i kada ćemo do njega, a onda se postidela – prepričao je Đoković ovaj neverovatan susret uz osmeh, piše Story.

Pročitajte Ćerka Novaka Đokovića rođendan proslavila kao princeza – Jelena joj je za ovaj dan obukla nestvarnu haljinu i cipelice

Tara i Stefan Đoković

Getty images

Iako im je otac odavno postao teniska legenda, Tara i Stefan Đoković žive kao i sva druga deca, pošto se njihovi roditelji trude da ih ne obasipaju preskupim poklonima, jer žele od njih da naprave prave ljude. Međutim, za razliku od druge dece, oni imaju sreću da se među Noletovim prijateljima nalaze brojne svetske zvezde, koje im poklanjaju veoma vredne stvari, kao što su dresovi koje su trenutno dobili.

IZVOR: STORY

FOTO: GETTY IMAGES, ATA IMAGES