Tara Simov, Nenad Aleksić Ša
Star

6 Aprila, 2021 18:00

Tarin život u OPASNOSTI! Ivana otkrila TAJNU zbog koje mogu da je UBIJU!

Nenad Aleksić Ša i ne sluti kakav ga pakao čeka posle Zadruge. Osim susreta sa Ivanom koju javno vara, moraće da se suoči i sa pravom istinom o Tari Simov! Kako Star saznaje, njemu zbog Tare život visi o koncu, a sve zbog njenih dugova koje mu je prećutala.

Tarin život u opasnosti!

Naime, ona je pre dve godine pozajmila velike pare na kamatu od opasnih zelenaša koje će do jeseni morati da vrati, ali se potajno nada da će joj u tome pomoći Ša! Međutim, Tara nema pojma da je i on ostao bez prebijene pare.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SHA (@nenadaleksicsha)

Kako STAR saznaje, njegova žena Ivana drži sve konce u rukama pošto su sve Nenadove kartice i pare koje je zaradio kod nje! Ona je sa Ša provela sedam godina, pa je očekivano da svu imovinu traži za sebe pošto je on javno ostavio. Kako otkriva naš izvor, ona već zna za Tarine dugove, ali je nije briga što će Ša zbog toga biti u opasnosti.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tara Simov (@tarasimov)

Kod Ivane u salonu nedavno je svratila jedna devojka koja je i te kako upućena u Tarine mračne tajne i muljačine! Ispričala je Ivani da Taru već dve godine jure kamataši i da će nakon Zadruge stisnuti i Nenada! Ipak je on sada s Tarom, a zelenaši ne biraju, važno im je samo da dođu do svojih para! U suprotnom će Ša imati velike probleme jer oni lome i ruke i noge ako se pare ne vrate – otkriva izvor Stara i objašnjava:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SHA (@nenadaleksicsha)

Ivana se nijedne sekunde oko toga nije potresla i toj devojci je naglasila da je ne zanima šta će biti sa Ša i da li mu je život ugrožen zbog Tare. Navela je da se razvodi i da je to sve što ima da kaže na temu rijaliti ljubavne sage. Dodala je da njoj ne pada na pamet da novac koji je Ša zaradio u rijalitiju poklanja nekome za dugove, a Tara je poslednja kojoj bi pomogla! Rekla je da će sve pare zadržati za sebe, jer je sedam godina bila uz njega, zapostavila svoju karijeru dizajnera da bi se posvetila njemu i njegovoj muzičkoj karijeri! A kako je nakon svega prevarena, boli je uvo da li će njih dvoje biti u opasnosti ili ne, jer ni oni o njoj i njenim osećanjima nisu razmišljali – priča nam izvor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SHA (@nenadaleksicsha)

Kako saznajemo dalje, Ivana nije ni Nenadovoj porodici prenela informacije koje ima, jer ne želi da ih sekira pre nego što on izađe.

Koliko znam, ti momci planiraju da čekaju Taru i Ša odmah nakon izlaska, a upućeni su i u imovinu koju on ima, pa računaju da će preko njega moći da naplate dug. Međutim, sve što ima, stekao je u braku sa Ivanom, i ako ona ne pristane da mu pomogne i makar mu vrati kartice, Ša je u ozbiljnom problemu. Ivana je u kontaktu sa Nenadovom porodicom, ali njih ne krivi ni za šta i ne želi da ih opterećuje problemima u koje je Ša upao zbog preljube! Biće čupavo, verujem da će se Ša debelo pokajati zbog svega. Samo da sačuva živu glavu, jer nije svestan u šta se upleo – završava izvor za Star.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ