Milica i Željko Mitrović
Svet

November 14, 2022 18:17

By

Milica i Željko nisu žalili novac: Ova velika pevačka zvezde uskoro ulazi u Zadrugu

Učesnica Zadruge uskoro bi trebalo da postane i poznata pevačica

Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, dobila je ponudu da uđe u “Zadrugu”. Ako sve bude po planu, pevačica bi trebalo uskoro da se useli u Belu kuću i postane nova učesnica Zadruge. Produkcija joj je ponudila odlične uslove, naročito honorar.

Pročitajte: Evo ko je misteriozni čovek koji je oženio Bebi Dol

Nekadašnja velika zvezda Jugoslavije je od 2009. pa do danas učestvovala u nekoliko takvih formata, koji su je prikazali u potpuno drugačijem svetlu.

Njoj to, po svoj prilici, i nije bilo važno, čim je po ko zna koji put pristala da uđe u rijaliti. Mada, kako smo saznali od ljudi iz njenog okruženja, Bebi je na lično insistiranje postala učesnik pinkovog projekta. Ona je u tom šou-programu videla jedini spas za finansijske poteškoće s kojima se tada borila, pa je kontaktirala s producentima i ponudila se kao takmičar jer joj je novac bio hitno potreban.

Pročitajte: Marija Kulić ovo krije od svih – Bolest je uzela maha, njena poslednja želja je ovo

Printscreen

Ona i njen suprug ostali su na ulici kada ih je bivši stanodavac 2018. godine izbacio zbog neplaćanja kirije, pa su bili prinuđeni da žive kod pevačicine majke.

Ona je, gostujući u emisiji “Sceniranje”, otkrila da je imala traume nakon učešća u rijalitiju “Farma”.

– Dva meseca sam sa sekirom išla posle “Farme” po gradu, nosila sam je u velikoj tašni. Policajac me je na prelazu kod Skupštine zaustavio i ljubazno zamolio da to malo uvučem u tašnu. Rekao mi je da me razume. Danas su rijaliti programi malo drugačiji – rekla je Bebi, koja će uskoro postati učesnica Zadruge.

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM, PRINTSCREEN