Komšije Bebi Dol
Svet

June 8, 2023 21:23

By

Komšije Bebi Dol otkrile jezivu istinu: Pevačica moli za hranu, a evo i kako je došla u takvu situaciju

Komšije Bebi Dol progovorile o njenom teškom životu

Kada se pre nekoliko dana pojavila vest da se pevačica Bebi Dol hrani u narodnoj kuhinji, svi su ostali potpuno zatečeni. Nikome nije bilo jasno kako je jugoslovenska zvezda došla u takvu situaciju. Komšije Bebi Dol otkrile su za Kurir jezivu istinu.

Pročitajte Javnost živela u zabludi – Ovo je misteriozni muž Bebi Dol s kojim je devet godina u braku FOTO 

Komšije Bebi Dol

– Bebi Dol je prodala svoj stan u kom je živela, a u ovoj zgradi je živela njena tetka. Bebi je mislila da će stan pripasti njoj, međutim, tetka je umrla pre šest meseci i taj stan ne može da se proda jer mora da se obavi ostavinska rasprava. Tetka nema nikog osim njih, ali testament ne postoji. Bebina majka Magdalena je živela ovde i ona je ista kao ćerka. Tetka je umrla, a niko nije znao da je mrtva. Došli su posle četiri dana, niko ne zna ni kad su je izneli ni gde su je sahranili. Žena je u ponedeljak pala s kreveta, tek u četvrtak su je našli. Ovo što čitam za Bebi da je žrtva, ma nije ona nikakva žrtva već je sebi takav život napravila. Udala se za tog alkoholičara i sad koristi svoju majku – pričaju stanari zgrade.

Komšije Bebi Dol nemaju lepo mišljenje o pevačici i njenoj porodici.

Pročitajte Bebi Dol otkrila – Želim da usvojim dete

Komšije Bebi Dol

– Kad se njena majka razvela od muža, Bebi je prodala taj stan u kom su živele i spiskala sve pare. Rekla je da se udaje i da ide u Novi Sad, htela je tamo da uloži u štampariju, međutim, oni su te pare profućkali i njena majka nije imala gde da stanuje. Mi komšije smo svedoci kad je majka od Bebi došla ovde i klekla pred svojom sestrom, sada pokojnom, i molila je da je pusti da živi tu jer nema gde! A Bebi je našla neki stan pod kiriju i ova tetka joj dala nešto stvari koje je odnela tamo gde je stanovala, ali nije plaćala kiriju. Onda se taj čovek raspitao o njoj i shvatio kakva je ličnost i izbacio je ko kuče sa sve njenim kučićima i mačkama. Znači majka joj je živela ovde, a ona nije smela jer tetka nije htela da je primi u stan. Ja sam puno puta nju videla na stepenicama kako sedi i čeka da je puste, njena majka je krišom nosila hranu tamo njoj na Dorćolu. Ona uzima sada hranu u narodnoj kuhinji, to jeste tačno, ona i jedna glumica zajedno idu tamo. Dešava se da u 2 ili 3 ujutru neko lupa na vrata stana od njene tetke, pa onda zvone po celoj zgradi. Mi se svi plašimo, ovde žive sve stariji ljudi – otkrila je jedna komšinica.

Pročitajte Bebi Dol se oprostila od svoje velike ljubavi Masima Savića – Tužna sam, nisam znala da je bolovao

Komšije Bebi Dol

Stanarka zgrade gde je živela tetka Bebi Dol kaže da je skoro srela njenu majku.

– Pre neki dan je bila njena majka ovde i došla kod komšinice i tražila joj da joj da da jede. I ona jede tu kod nje, a komšinica joj ponudi nešto iz zamrzivača, Magdalena uzme i verovatno nosi Bebi i tom dripcu koji ne radi ništa! Kao on prevodi, a ona kao piše knjigu… Jedne večeri pred Novu godinu zvoni Bebi kod mene mrtva pijana, ne znam da li je pijana ili ono drugo, ali miriše na alkohol… I kaže “jaoo mrtva sam gladna, 36 sati nisam jela, imate li parče hleba”, a kod mene mirisalo na pohovane tikvice, ali hleba nisam stvarno imala. Ja joj kažem “evo tikvice”, dam joj i ona ode, nije mi rekla ni hvala. Jednom je ovde od jedne komšinice tražila 500 dinara i ona joj dala poslednje što je imala, ona kaže vraća za dva sata, najviše tri. Nikad nije vratila! E onda je komšinica rekla njenoj majci da joj vrati i ona je vratila, ali njih dve su iste. Bebi joj uzima penziju, ima onu finu penziju, radila je na televiziji kao sekretarica. Magdalena je nju ovlastila i ova je samo koristi da bi imala da plaća kiriju tamo gde živi.

Pročitajte Bebi Dol zbog finansijskih problema morala da se iseli iz stana

Komšije Bebi Dol

Na komentar novinara Kurira da su svi ostali u šoku i da je svima žao pevačice ako je tačno da tako teško živi, komšinica je poručila:

– Ma šta da žalite, ko da žali? Ona toliko laže da to nije normalno! Ovo što sam pročitala da joj je Željko pomogao, ma kome da pomogne? Ona je neradnik belosvetski! Sad koristi svoju majku koja ima 93 godine i 39 kila, mene je strah tu ženu da gledam, ona izgleda kao iz logora jer ovo dvoje joj sve uzmu, puše, piju – rekle su komšije Bebi Dol na kraju.

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES