Urošu Ćertiću slomljen nos
Svet

26 октобра, 2022 20:45

Katastrofalne posledice nakon prebijanja: Uroš Ćertić moli za pomoć, ne može da diše

Urošu Ćertiću slomljen nos traži hitnu operaciju 

Zadrugari Kristijan Golubović i Emil Kamenov završili su u policiji nakon što su fizički nasrnuli na Uroša Ćertića, kojeg su brutalno udarali pesnicama u rijalitiju. Kristijan i Ćertić su, kako saznajemo, posle tuče normalno razgovorali, međutim, u jednom momentu je Uroš promenio priču i odlučio da Emila i Golubovića prijavi policiji.

Porčitajte: Zanemećete – Upravo uhapšeni Kristijan Golubović i Emil Kamenov nakon brutalnog napada na Uroša Ćertića (foto/video)

Svadba Kristijana Golubovića i Kristine Spalević

Foto: Rajko Ristić

– Kristijan i Uroš su posle tuče regularno pričali, a nakon toga je Ćertić krenuo sve da lomi po kući u naletu besa. Tek tada je tražio da ih ipak prijavi policiji – otkrio je izvor koji se našao u policijskoj stanici dok su Kristijan i Emil razgovarali.

Pročitajte: Uroš Ćertić opleo po poznatim damama – Objavio njihove fotke pre plastičnih operacija! (FOTO) Sve začinio pogrdnim rečima

Foto: ATA images

Podsetimo, nakon fizičkog obračuna u Belu kuću je tiglo pismo Velikog šefa:

– Zadrugari, doneli smo odluku da Kristijan i Emil budu diskvalifikovani iz „Zadruge“ jer se televizija Pink intezivno bori protiv svake vrste nasilja. I Kristijan i Emil su se jutros poneli u najmanju ruku nasilnički i agresivno. Ovim još jednom osuđujemo i najmanji oblik nasilja i obaveštavamo vas da su i Kristijan i Emil zbog toga diskvalifikovani – glasilo je pismo Velikog šefa.

Pročitajte: Isplivala Uroševa mračna tajna – Ćertić je zbog ove poznate pevačice umalo umro, evo kako je naudio sebi?

ATA images

Profesionalni kaskader Uroš Ćertić nakon više od 15 dana od stravične tuče, u razgovoru sa Ša uživo u Zadruzi 6 obratio se čelnicima Pinka i zatražio hitnu operaciju nosa:

– Sasvim slučajno mi je na skeneru glave ustanovljeno da mi je slomljena nosna kost i želim ovom prilikom da zakažem operaciju. Hvala vam unapred što ću ići na inhalator, pa ćemo tu više da popričamo. Meni je specijalistkinja sa ORL rekla da ovo može ozbiljno da utiče na pluća i srce. Ja udišem 30 posto manje kiseonika a to se desilo pre tri nedelje kada su me udarila dva „autobusa.“ Tako da mislim da je bitnije od zuba i silikona da ja zakažem operaciju i da se meni nos popravi a ja ću se sa zavojima i masnicama drage volje i posle tri i pet dana vratiti u Zadrugu i pokazati da sam profesionalni kaskader. A kao što vidite na moj performans ovde nimalo ne utiče to što imam slomljenu nosnu kost – izjavio je Ćertić uživo apelujući na to da se njegova operacija zakaže što pre.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images