Ceca RAznatovic
Svet

17 Oktobra, 2021 20:00

Verica Ilić otkrila TAJNE iz prošlosti: „Cecu sam savetovala kako da RAZVEDE Arkana!“

Ceca Ražnatović nikada nije preterano govorila o periodu pre ljubavi sa Željkom Ražnatovićem Arkanom i o činjenici da je on bio oženjen u vreme kad su se zaljubili. Osim jednom kad je kroz smeh za emisiju Glamur na Hepi televiziji rekla da je muža uvek terala da nosi burmu jer je nije nosio kad su je sreli, pa je ona smatrala da je slobodan.

Verica Ilić otkrila sve Cecine tajne!

U ranim devedestim sa Cecom se družila Verica Ilić, novinar, tekstopisac, kolumnista i autor knjige Naličje estrade. Kako je svojevremeno za Svet otkrila, Ražnatovićka je prema njoj uvek bila otvorena i pričala joj je čak i o životu pre Arkana i o svojoj vezi sa oženjenim Hajrudinom Samardžićem.

Sa Cecom sam imala veoma korektan odnos. Čak smo jedno vreme bile bliske. Viđale smo se u onom periodu kad se vratila iz Švajcarske, kad su je ošišali. Istina je da su je šišali, ali ne znam ko. Nas dve smo tada razgovarale i ona mi je iskreno ispričala o svojoj ljubavi sa tim Harom iz Švajcarske. Rekla mi je da se zaljubila, otišla i kad je shvatila da to nije to, vratila se. Svaka mlada devojka bi to uradila. Poenta je da ona to nije krila. Svi su znali da je bila sa Harom. Ona je čak molila Arkana da mu pomogne da ga ne uhapse jer je imao problema sa zakonom. Poštujem ljude koji se bore za svoju ljubav, a moral se razlikuje od grada do grada, od porodice do porodice – otkrila je pre nekoliko godina Verica Ilić.

Verica je tada istakla i da je dugo poznavala Željka Ražnatovića Arkana i da je upravo ona savetovala Cecu kako da ga osvoji:

Poznavala sam Arkana iz neke sasvim druge priče, ne ove estradne. Znala sam ga od njegove osamnaeste godine jer je radio sa mužem jedne moje dobre prijateljice. Bio je veoma uljudan, kulturan čovek, koji je poštovao žene. Ceca se ludo zaljubila u njega, ali on u početku nije hteo da čuje za nju. Rekla sam joj: ’Ako ga smuvaš, on će se tobom oženiti. Sigurno neće biti sa tobom pored svoje žene.’ U to vreme izlazio je moj feljton u TV reviji, priče iz knjige Naličje estrade. Rekli su mi tada da je Arkan jedva čekao sredu da čita moje kolumne i da je rekao: ’Ako neko pipne ovu ženu, sa mnom će imati problem. Sasvim slučajno, upoznala sam i njegovu suprugu Nataliju. Kada sam radila na RTS-u, doveli su mi na televiziju ženu da je podučim da bude sekretarica. I to sam i učinila. Znam samo da mi je jednom zaparalo uši kad je rekla: ’Vala, ja ne moram da radim, ali mi je dosadno kod kuće. Imam toliko para da ne moram ništa da radim.’ To su, znate, bile devedesete godine, ja sam bila razvedena sa decom i nije mi bilo jasno odakle joj toliko novca, a ja radim po četiri posla da prehranim decu. Jednog dana, kada je ona već otišla sa televizije, neko mi reče: ’Znaš li ti koga si podučavala? Arkanovu ženu Nataliju Ražnatović.’ To je bila još jedna moja veza sa tom porodicom. Radila je veoma kratko i više je nikad nisam videla. Čula sam da se odselila – zaključila je Verica Ilić svojevremeno.

Iako je njena priča izuzetno interesantna, Ceca se nije našla u Veričinoj knjizi Naličje estrade, koja je potresla čitavu tadašnju šou-biz scenu:

Vanja Bulić me je jednom pitao zašto, ako sam toliko hrabra, nikad nisam napisala priču o Ceci. Rekla sam zato što je Ceca sve što je radila, radila javno. Ona ne predstavlja sebe drugačijom nego što jeste. Odnosno, tada se nije predstavljala drugačije. Zaljubila se u tog Hajrudina, otišla, vratila se. Zaljubila se u Arkana, razvela ga, udala se i rodila mu decu. Sve je bilo transparentno i bez tajni.

Ipak, Verica nije ostala u kontaktu sa najvećom muzičkom zvezdom sa ovih prostora.

Sa Cecom danas nemam nikakvu komunikaciju. Osnovni problem većine sa estrade jeste ovaj – ako misle da im trebaš, oni se za tebe lepe grčevito! Kao prilepak. A kad su na sceni, kad su reflektori upereni u njih, onda sve zaborave. Ljudi su čudni. Ako ih znaš iz nekog njihovog teškog ili kontroverznog dela života, oni beže od tebe. A, u suštini, beže sami od sebe i te situacije koju žele da zaborave.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ