scandal

May 25, 2020 18:54

By

NOVI SCANDAL! DRAMA u Pazaru! Emina Jahović BEŽI od PRVOG MUŽA Aladina!

Iako se Emina Jahović po prvi put udala davno, dok još nije bila poznata, u poslednje vreme sve više se po medijima pominje prvi muž pevačice iz Novog Pazara! Naime, Emina je od trenutka njihovog razvoda izbegavala da ga sretne i nikada o njemu javno nije govorila!

EMINA SE PLAŠI DA GA NE SRETNE!

– Aladin i Emina su imali mladalačku i burnu ljubav, koja se tako i završila! Prosto, bili su deca, zavoleli su se i prerano stupili u brak, pa su samim tim i brzo raskrstili – započinje izvor za novi SCANDAL! i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! Prva komšinica: Neću više da ćutim: OVO JE ISTINA O BRAKU POPOVIĆA I SUZANE! Biznismen Srđan: LUNA JE VARALA MARKA I SA MNOM! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SCANDAL! donosi: JK & Hurricane! Se*s UŽIVO! (FOTO+VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! paparaco! Miloš Biković ŠIKA LI ŠIKA!

– Aladin je danas oženjen i uspešan čovek, ima svoj biznis i živi i dalje u Novom Pazaru. Emina, sa druge strane, često dolazi u rodni grad. Sagradila je roditeljima divnu kuću, pomaže rodbini i meštanima. Ma, nema kome nije pomogla. Ipak, izbegava da se sretne sa prvim mužem. Kad god dođe, ona samo sedi kod svojih. Uželi ih se, nije joj do šetnje i restorana. Mada, cenim i kad bi se sreli da bi se lepo ispričali. Ništa to nije strašno… Ljudi se zavole, venčaju se, prođe ljubav, pa se raziđu… Svima se to dešava! Može da se uda i razvede još pet puta… E sad, kako bi bilo da sretne Aladina, ne znam, ipak je on njena prva ljubav, ali videćemo, možda i do toga dođe – završava izvor za SCANDAL!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL