Veza Suzane Jovanović i Saše Popovića
Svet

October 16, 2023 10:29

By

Zbog jednog telefonskog poziva sve se promenilo: Negativan stav o Saši proganjao je Suzanu

Veza Suzane Jovanović i Saše Popovića počela zbog jednog poziva

Pevačica Suzana Jovanović otvorila je dušu o detaljima iz svog privatnog života, karijeri i muzičkim počecima, kao i o ljubavi sa Sašom Popovićem. Ona je najpre objasnila da je uvek želela porodicu i da joj porodični život izuzetno prija.

Veza Suzane Jovanović i Saše Popovića

Ata images

– Oduvek sam volela porodični život. Nikad nisam patila za velikom karijerom…megalomanskim koncertima i slavom u tom smislu. Oduvek sam želela mir, porodicu i da se ostvarim na tom polju – započela je priču Suzana u emisiji “Premijera“.

Pročitajte Suzana Jovanović otkrila ko je otac njenog sina – Evo šta se dešava sa čovekom kojem je rodila Danijela

Pevačica je u ranoj mladosti postala majka, još sa 19 godina, a evo da li joj je i koliko to smetalo na početku karijere.

Veza Suzane Jovanović i Saše Popovića

ATA images

– Nisam imala osećaj kada sam dobila dete. Ja sam svog sina doživela kao mlađeg brata. Danijel i ja smo tako odrasli, moji roditelji su nas pazili. Mirne glave sam mogla da odem da radim i pevam. Znala sam da je moj sin sa bakom i dekom, da oni brinu o njemu, da mu ništa ne fali. Tako smo mi odrasli zajedno – rekla je ona, pa progovorila o početku svoje karijere:

Pročitajte Saša Popović kaže da je prihvatio Suzaninog sina, ali slika iz prošlosti je otkrila istinu 

– Znala sam da je muzika moj život. Školu sam završila zbog mame i tate, da mi ne zvocaju. jednostavno sam se raspitala šta se najbrže zašava, rekli su mi trgovača i odlučila sam… e daj to ću upisati. Nakon toga sam krenula ozbiljno da radim i zarađujem i tada sam sakupila pare i finansirala sam svoju prvu ploču.

Veza Suzane Jovanović i Saše Popovića

Ata images

Veza Suzane Jovanović i Saše Popovića počela nakon jednog telefonskog poziva

Suzana je progovorila i o njenom suprugu Saši Popoviću sa kojim već dugo u stabilnom braku. Iako je on važio za velikog zavodnika od samog početka, Suzana nije znala da je on čovek njenog života. Veza Suzane Jovanović i Saše Popovića počela je spontano…

Pročitajte Umesto venčanja, raskid – Strast sa ovom pevačicom mogla je zauvek da promeni tok ljubavi Saše i Suzane FOTO

– O Saši sam prvo imala negativnu sliku… Nakon tog prvog kontakta preko prijateljice razmenili smo broj pejdžera… Mislila sam da mu se neću javiti nikada, ali sudbina nas je spojila. Jednog dana vozač koji me vozio nije mogao da me odbaci do Jagodine gde sam pevala, i ja sam se setila njega…pozvala sam ga i pitala da li može da me vozi. On je odmah pristao i to me baš oduševilo – rekla je pevačica.

AUTOR: SVET

FOTO: Ivan Vučićević