Star

8 Novembra, 2020 15:30

Viki IZMISLILA AFERU na „Grandu“?!? IZVINJAVALA se Karleuši!

Đorđe David završio je novi album koji je izdao za Grand, a uporedo je član žirija u Zvezdama Granda koji najviše pažnje posvećuje svojim takmičarima! Odnedavno je umešan i u ljubavnu aferu o kojoj se priča na Grandu.

„Viki je pričala da se David uvlači Karleuši“

Naime, Viki Miljković je navodno pustila priču kako je David zaljubljen u Karleušu. Pevač je imao objašnjenje i dao ga je u intervjuu za magazin STAR.
Čuo sam kada je Viki došla i izvinjavala se Karleuši kao ona to nije rekla i da se to samo priča okolo. Ona misli da se ja Karleuši uvlačim i da sam zaljubljen u nju, a prava istina je da u istom trenutku pritiskamo taster, a i ne pogledamo se, na isti način komentarišemo kandidate, prosto, poštujemo se jer razmišljamo na isti način. Pa, to isto rade Bosanac i Ana, ali niko njima ne kaže da su zaljubljeni jedno u drugo. Ali Viki, ja sam zaljubljen samo u moju ženu Anu i moju ćerku Stašu„.

„Kad mislim na Jelenu, mislim na finansijske mogućnosti“

Na pitanje novinara magazina STAR kako mu se dopadaju Karleušini stajlinzi jer neki kažu da ume da pretera.
„Ona se uvek potrudi da izgleda drugačije i to je za svaku pohvalu. Svako od nas želi da opravda svoj dolazak, ali u okviru svoje maštovitosti i svojih mogućnosti. Kad mislim na Jelenu, mislim na finansijske mogućnosti, a ona tu prednjači od svih nas iz žirija.”

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR