Scandal

14 Oktobra, 2020 13:00

Biljićeva ŽESTOKO ODBRUSILA Tominoj mami: „Ti si EDIPOVKA, zaljubljena u svog SINA!”

Nadežda Biljić teško je podnela javnu prevaru njenog nevenčanog supruga Tome Panića u „Zadruzi 4”, a kao završni udarac došle su pogrdne reči koje je svekrva Slavica imala za nju na društvenim mrežama.

Javno prepucavanje svekrve i snaje!

Prema pisanju Kurira, Tomina majka je optužila je pevačicu da namerno otežava njenom sinu boravak u rijalitiju i da ga tako povređuje, iako on, kako kaže, nije ništa strašno uradio time što se ljubio sa cimerkama Paulom i Aleksandrom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Toma Panic (@iamtomapanic) дана

Skrhan je bolom i povređen. Ne podržavam poljupce, ali čemu ovoliko da mu se nabija osećaj krivice. U rijaliti je ušao zbog deteta, nije sa svojim sinom kako bi obezbedio novac. Svakim danom mu se otežava, ali će mu mnoge stvari biti jasne kada izađe. Tada će znati istinu – poručila je Slavica Panić, a Biljićeva joj, prema pisanju pomenutog medija, nije ostala dužna:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели nadezda (@nadezda_biljic_official) дана

Pokaži ko si svom sinu, kojim godinama manipulišeš i pokušavaš da nas razdvojiš. Ljubomorna si na sve i svakoga kao da nemaš i drugo dvoje dece. Zaslužio je svaku suzu koju je prolio jer, dok naše dete plače za njim, on se u rijalitiju kurva – rekla je Nadežda i dodala:

Kada nismo imali šta da jedemo, ti si išla po kafićima, utezala se i fotografisala za društvene mreže, dok ti je trudnoj snaji bio prazan frižider. Moguće je da si edipovka, zaljubljena u svog sina. Krivo ti je što više nisi jedina žena koju voli. Bolesna sam, a vi se zaje*avate sa mnom i opravdavate njegovo ponašanje.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ