Star

5 Oktobra, 2020 23:00

NADEŽDA ISPRIČALA BOLNU ISTINU! „Patim jer ne mogu da dojim sina, on jede na SONDU!”

Nakon što je javno ostavila Tomu Panića, jer je navodno flertovao sa Draganom Mitrović, Nadežda Biljić je ipak odlučila da svom dragom pruži novu šansu, ali samo zbog sina Longa.

Nadežda: „Išli smo na obuku da naučimo da hranimo rođeno dete!”

Prema njenim rečima, ona i Toma prošli su kroz težak period, a i sada se bore, jer njihov sin koji ima šest meseci jede na sondu zbog oštećenja jednjaka.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели nadezda (@nadezda_biljic_official) дана

Lekari su morali hitno da me porode u 31. nedelji trudnoće jer mi je šećer bio 26. Uradili su mi carski rez usred pandemije koronavirusa. Četiri meseca smo bili odvojeni od sina. Nismo mogli da ga vidimo ni ja, ni Toma. Morala sam da sedim kod kuće dok je moja beba bila u bolnici sama bez mene. Prvi put sam ga ugledala tek kada je završeno vanredno stanje. Gledala sam ga preko stakla, a srce mi se slamalo. Možete li vi da zamislite tu muku i bol?! Prolila sam more suza. On ima šest meseci, ali ima samo četiri kilograma i trista grama, a ja se svaki dan zahvaljujem Bogu kada vidim da je dobio bar neki gram – priča za naš tabloid Nadežda kroz suze i nastavlja:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Toma Panic (@iamtomapanic) дана

Verujte mi da uopšte nije lako, on je moj svet, to je mamin sin, mnogo je dobra i živahna beba, on je jedan veliki borac. Longu je nezreo jednjak i zato ne mogu da ga dojim, niti da ga normalno hranim, već to činim preko sonde, ne može još samostalno da guta, cevčice mu idu od nosa do želuca, špricem u njih ubacujemo mleko. Toma i ja smo išli na obuku kako da ga hranimo.Veliki stres smo preživeli. Da vam ne govorim o tome kako je bilo kada sam bila trudna, svi su nam leđa okrenuli. Tomi niko posao nije hteo da ponudi, a znali su mnogi da nemamo od čega da živimo. Ja nisam smela da radim jer mi je trudnoća bila rizična. Bio nam je prazan frižider. Mojim roditeljima sam beskrajno zahvalna što su sve vreme uz mene – rekla je Biljićeva i dodala:

View this post on Instagram

Pa da! 😎

A post shared by Toma Panic (@iamtomapanic) on

Tomi nije lako, odvojen je od nas, brine šta se dešava, zna kako nas je ostavio. Ne dam da mi bilo ko rasturi porodicu, ne dam, grizem, jer znam kroz šta smo prošli i prolazimo. Naglo sam napisala status da ga ostavljam, onda sam se ohladila i shvatila neke stvari. Videla sam da on ne vidi da se Dragana mota oko njega i da hoće priču preko naših leđa. Ali ipak verujem u njega! – kaže Nadežda koja bi volela da Toma ostane do finala kako bi zaradio što više novca!

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR