Svet

12 Aprila, 2021 17:00

Viki STIPSA! Ne da 50 EVRA šminkeru!

Viki Miljković se stisla kao da ne zarađuje hiljade evra svakog meseca od žiriranja u „Zvezdama Granda” , pa umesto da na snimanje dođe ful montirana kao i sve koleginice, ona čeka besolatno ulepšavanje u šminkernici produkcije, piše SVET.

Ne da šminkeru

Ajde da joj se nekad omakne, sve razumem, iskrslo je nešto, ali žena nikad nije došla našminkana. Pa kako sve mi dajemo pare iz svog džepa da se dotramo, pa gledaju nas fanovi, snimaju televizije, paparaci, to je poštovanje prema publici. Ma jok, Viki zabole za sve, kao da radi u magacinu, a puna je para. – kaže za SVET njena koleginica koja ne želi da joj navodimo ime da se ne bi svađale.

Malo je to bez veze i zato što žiri priča kako je za pevačice važan i fizički izgleda. Pa ako si zvezda, treba da blistaš i van scene, to nije radno vreme od osam sati, to je priča koja mora da bude kompletana za pubilku – kaže za SVET pomenuta koleginica.

Viki je ovog puta na snimanje dovezao muž Taške do samog ulaza u studio, pa je samo projurila da je niko ne vidi. Al’ zamalo! Možda je mislila da će svi buljiti u ovaj dekolte, pa će faca moći da prođe!

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET