Viki Miljković
Star

31 Avgusta, 2021 20:00

Viki ucenila Popovića! Ovo su USLOVI koje mora da ispuni!

Viki Miljković imala je sastanak sa Sašom Popovićem povodom nove sezone Zvezde Granda. Kako Star saznaje, pevačica želi da i dalje bude deo žirija, ali sada pod novim uslovima.

Viki ucenila Popovića!

Viki i Saša su se našli na ručku i porazgovarali o novoj sezoni Zvezde Granda. On joj je saopštio koncept koji je osmislio i šta ih sve očekuje od oktobra, ali ga je Viki iznenadila kada mu je saopštila da ostaje u žiriju, ali pod nekoliko uslova. Naime, ona mu je rekla da ne želi više da se bilo ko sprda na njen račun i da očekuje od Popovića da reaguje kada vidi da neko iz žirija preteruje sa komentarima na njen račun. Napomenula mu je da ona ume da se brani, ali da je uvek birala način i reči kako će dato uradi. Isto tako mu je zamerila što je on skoro svaki put prekidao ili požurivao kada je nekog komentarisala, dok je Karleuši i Mariji davao prostora koliko one žele. Rekla mu je da to više neće da dozvoli i da očekuje da bude ravnopravan prema svima. Popović se branio da je ona sve pogrešno shvatila, i da će da uzme u obzir sve što mu je zamerila – priča za Star izvor blizak pevačici i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Viki Miljkovic (@viki_miljkovic)

Viki je takođe predočila Saši da će se sada malo drugačije i ona postaviti prema kandidatima, i da će od samog početka biti stroža i oštrija. Tada se Popović našalio sa njom i rekao joj da postaje kao Bosanac – kaže nam dobro obavešteni izvor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zvezde Granda (@zvezdegranda)

Inače, Saša je najavio da će nova sezona biti drugačija, i da sprema mnogo iznenađenja za publiku, ali i za žiri.

Biće nova scenografija, biće svi iznenađeni koliko će to biti dobro i lepo. Žiri ostaje isti, ali možda bude i dodatnih iznenađenja. Što se pravila tiče i tu će nešto da se menja, ali otom potom, videćete sve kada počne nova sezona – kaže Popović.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ