Svet

12 Avgusta, 2021 18:00

Lepi Mića otkrio PLJAV VEŠ Ane Bekute i koga je Saša Popović UNIŠTIO!

U nedavnom intervjuu za tabloid Svet, Lepi Mića otkrio je ko je najveća stipsa na estradi, ali i kakvo mišljenje ima o našim najvećim muzičkim zvezdama.

Lepi Mića otkrio sve detalje o poznatima!

Naime, Mića je istakao da je Brena najveća stipsa, pa otkrio ko još spada u tu kategoriju, a ko je sa druge strane veliki kavaljer.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa)

-Pored Brene najveće stipse, šampioni su Miloš Bojanić, Mitar Mirić i Marinko Rokvić. Njih niko neće da nadmaši ni za 800 godina. To što su škrti ne znači da su loše osobe. Po meni su kavaljeri bili Džej i Toma Zdravković. Lukas hoće da potroši, ali zavisi sa kim, Ceca je galantna. Čuo sam i da je Pejović domaćin kao i Aca Ilić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zvezde Granda (@zvezdegranda)

Koga su pare promenile?

Brena i Saša su privredni giganti, ozbiljne pare su zaradili. Popović je bio prosečan harmonikaš, odličan šoumen, dobar frontmen u grupi, ali je u šou-biznisu napravio velike pare i sebi i ljudima oko sebe. Sad koliko je pevača uništio, to je druga priča.

Valjda je pravio pevače?

-Za deset godina u ‘Zvezdama Granda’ je bilo bar po 1.000 prijavljenih, a u fi nalu 15. Za deset godina 150 pevača. Ko
je od svih njih zvezda? Niko! On je posao napravio sa starim pevačima koji su sami sebe napravili, stekli ime, pa prešli  kod njega u ‘Grand’. On je samo stvorio prvu garnituru ‘Zvezde Granda’, od kojih je Tanja Savić napravila neku priču i niko više. Ostali iz te sezone ne postoje. Pobednici iz drugih, narednih sezona isto ne postoje. Od sve te dece rade samo Tanja Savić, Milica Todorović, Milica Pavlović, Aleksandra Mladenović, Darko Lazić, Rada Manojlović, Aleksandra Prijović i tu se završava. Popović nije muzički mag, već poslovni mag.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Bekuta (@anabekuta1)

Zašto kažeš da se Ana Bekuta promenila?

-Jeste, i to baš dosta. Bekuta je imala muškarce sa kojima je živela, ali je samo Mrkonjić uticao na njen posao, postala je cenjena kao nikad otkad je sa njim. Tek tad je ušla u ozbiljne priče i odmah je zaboravila stara druženja i prijatelje. Ona je imala hitove i pre njega, ali su te pesme vaskrsle tek kad je postala izabranica ministra. Ranije smo se čuli u mesec dana 20 puta, a sada u 20 godina jednom ili dva puta. Nas dvoje smo pojeli dosta estradnog hleba, ali ona se udaljila. Lokacija, kvadrati stana, kola menjaju karakterne osobine. Poštujem, ali meni ne mogu da prodaju plavu krv.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Snezana.Djurisic (@snezana.djurisic_)

Kakav si sa Snežanom Đurišič?

-Ona je vrhunski pevač, odličan vokal, ali prepotentna do zla boga. Pevali smo dugo na moru. Ona je na početku karijere pevala samo prateće vokale. Pevala je Halidu Bešliću i mnogim pevačima, tek posle je počela da snima. Pa, htela je i sebi da peva prateće, pa su joj rekli da pusti nekog drugog da zaradi koji dinar.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zorica Brunclik (@zoricabrunclik_official)

I Zoricu Brunclik pozaješ jako drugo.

-Nju poštujem, volim, ona je legenda. I Zorka se menjala kad je bila na vlasti, ali kad je dovedena na rub srama, kad su je se svi odrekli, kad su je sklonili sa svih televizija, ja sam se javio i ponudio pomoć. Iako Kemiš kad je bio direktor u PGP nije hteo da izda moj album, ja sam ih uvek branio.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

 Ko je naša naveća zvezda?

-Na Balkanu postoji pet asova svih vremena, Zdravko Čolić, Oliver Dragojević, Aca Lukas, Lepa Brena i Ceca. Oni su obeležili proteklih 100 godina. U drugoj kategoriji su Severina, Dragana Mirković, Jelena Karleuša, Vesna Zmijanac, Saša Matić.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Mirković (@dragana_mirkovic)

Zašto Vesna i Dragana nisu u prvoj kategoriji?

-Vesna je trajala kratko i nestala. Dragana je zablistala sa ‘Južnim vetrom’, nestala pa se vratila. Ni jedna ni druga nisu imale konstantu u poslu. Ceca je kompletna priča i muzički, i privatno. Bila je hapšena, maltretirana, čuda su radili da je slome i nisu uspeli. Plus na sve to, decu je izvela na pravi put.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ