Svet

8 Avgusta, 2021 13:00

JEZIVO! Tanja Savić otkriva: Evo šta je Dušan radio DECI!

Tanja Savić progovorila!

Dušan Jovančević pokušava da zagorča život Tanji Savić, jer ona ne želi da se pomiri sa njim, pa je optužuje da bije sinove Maksima i Đorđa i preti Centrom za socijalni rad.

Tanja Savić otkiva istinu o Dušanu!

On i dalje pokušava da manipuliše Tanjom, ali to više ne može. Sve najgore je već doživela i zna ga kao zlu paru. Sada ima advokaticu, ima i psihologa sa kojim se konsultuje i nije nemoćna i naivna kao što se on nada. Jedan dan je zove da joj kaže kako je voli i kako će doći da budu zajedno, a kad ona kaže ne, zove novinare i priča da Tanja grebe decu po licu i bije ih. Ona je jedva smirila tu decu kakva su bila posle njega, agresivna, neposlušna. Tanja im se posvetila svom snagom i svim srcem – kaže ta Svet komšinica koja se druži sa babom Živanom i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Tamo u Australiji Dušan ih je ostavljao same sa babom, nisu se ni sa kim družili, nigde ih nije vodio. Samo im tutne igrice u ruke i baš ga briga. Po ceo dan drndaju igrice, al’ on je miran i može da skita. Sedeli su po ceo dan u sobi, nisu se igrali sa decom, trčali, vozili bicikl, šta sve deca treba da rade. Zato su se i ugojili. Kod Tanje nema nezdravog života, dan je ispunjen, druže se, aktivni su, a Dušan može samo da je mrzi i laže – zaključio je izvor.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: RAJKO RISTIĆ