Suđenje Emina i Mustafe
Scandal

January 12, 2021 10:01

By

Zašto TURSKI tabloidi NAPADAJU Eminu Jahović?

Pevačica Emina Jahović neko vreme je na meti turskih tabloida i medija, koji koriste svaku priliku da nju prikažu u lošem svetlu. Vesti se konstantno pojavljuju, a voditeljke na turskim televizijama često daju neumesne kritike na Eminin račun. Poslednja u nizu navodnih afera je da Emina nije platila račun u hotelu.

Zašto je na meti turskih tabloida?

Ipak, postoji razlog za ovakvu lavinu napada. Emina se našala na meti turskih medija nakon razvoda sa Mustafom Sandalom, koji je velika zvezda u Turskoj, zatim je u centru pažnje bila njena veza sa biznismenom Sadetinom Saranom.

Emina je odavno besna na turske medije, koji nemaju ni malo osećaja za njenu privatnost. Ovaj slučaj uopšte ni ne želi da komentariše, jer joj je previše svakakvih napisa u medijima, tako da će najverovatnije podneti tužbu i protiv hotela koji je izneo ove informacije, a i tamošnjih medija – navodi izvor blizak pevačici prenose Kurir i Blic.

Okidač za napade turskih tabloida bio je razvod od Mustafe.

Od kada se razvela od Mustafe oni koriste svaki mogući trač da je javno ponize i iskritikuju. Emini je jasno da je njen bivši suprug velika zvezda u Turskoj, ali nikako ne može da shvati zbog čega je toliko kinje i ne vole. Takođe, dok je bila u vezi sa Sadetinom pratili su je jednako skandalozni naslovi, čak su je paparaci uhodili i nije mogla nigde da ode bez obezbeđenja. Bili su toliko navalentni i naporni, da bi je čak gurali, preprečili put i saterali u ćošak, kako bi je uslikali u neprikladnim situacijama. To je toliko nepodnošljivo, da je ona nekoliko puta išla na sud. Deluje da turski mediji nikako ne kriju da ih previše intrigira život naše zvezde, a jasno je da im nije previše draga upravo od trenutka kada se rastala sa Mustafom, a kasnije i sa Sadetinom. Njenu vezu sa Saranom pratili su razni tračevi, a kada su je voditeljke u jednoj emisiji javno prozvale da je provela burnu noć u hotelu sa Sadetinom, zbog čega su se gosti žalili, Emina je morala da reaguje – navodi ovaj izvor.

Da podestima Emina Jahović se tada ovako oglasila:

Upravo sam čula neosnovane laži o sebi i veoma sam tužna. Nikada neću prećutati uvrede koje su dve žene, voditeljke na nacionalnoj televiziji, izrekle o meni. Žene koje su izrekle te laži da majka dvoje dece u hotelskoj sobi pravi buku su žene. Kako žena može da napravi takav brutalni verbalni napad na drugu ženu? Iskoristiću sva svoja prava kao žena koja je život posvetila dvojici sinova. Moj advokat će započeti pravni proces koji se odnosi na ove programe i komentatore. Ne igrajte se s ponosom majke zarad rejtinga, želim da se probudite u ljubav – napisala je Emina ranije na svom instagramu, prenose Kurir i Blic.

Nju i sada muči to kakve se slika o njoj stvara u Turskoj, gde je planirala da gradi svoju karijeru:

Emina se najviše nervira jer te napise čitaju njeni sinovi. S druge strane joj je krivo jer je otkada se preselila u Tursku pokušavala i tamo da ostavi utisak kakav ima u Srbiji, ali to nije uspela, zato nije sigurna da li da karijeru gradi tamo – završava izvor blizak pevačici.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/IVAN VUČIĆEVIĆ