Bivši partner Jovane Jeremić
Svet

July 21, 2022 17:00

By

Zabrinula fanove: Jovana Jeremić završila u bolnici, evo kako se sada oseća (foto)

Zdravlje Jovane Jeremić zabrinulo domaću javnost

Jovana Jeremić zabrinula je fanove najnovijom fotografijom na Instagramu. Naime, voditeljka je objavila sliku iz bolnice, a mnogi su se pitali šta se zapravo dogodilo.

Zdravlje Jovane Jeremić ugroženo

Budući da je verne fanove zanimalo da li je zdravlje Jovane Jeremić ozbiljno ugroženo, ona se oglasila i otkrila kako se sada oseća i zbog čega je morala da se javi lekaru. Naime, Jovana je otkrila da je otišla na kontrolu glasnih žica i da je sve u redu, ali da je veoma važno da o sebi vodimo računa.

Pročitajte: Jovana Jeremić trudna – Rekla sam vam da je kod mene sve moguće (foto)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

– Bila sam samo na kontorli, rekao mi je doktor da je sve u redu i da imam posebne glasne žice, ne znam kako on to vidi. Jedna je samo na donjem delu malo zadebljana i radiću ultrazvuk štitne žlezde, čisto radi reda. Rekao je da je sve u redu, hvala bogu i da imam posebnu boju glasa koju ljudi vole – istakla je voditeljka za “Informer”.

Pročitajte: Horor u ulazu zgrade – Jovana Jeremić napadnuta, bivši je kriv za sve

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

Zdravlje Jovane Jeremić, na sreću, je stabilno, što potvrđuje i njena objava na Instagramu.

– Od filtera samo harizma! Oni rade kad mi spavamo. Jedini koji više bde od mene u svom poslu! Poseta ZTP-u. Volim lekare. Moji najbolji prijatelji jesu lekari. Privatno volim da se družim sa lekarima. Oni vole mene, a i ja njih. Velika podrška svim lekarima Srbije. Hvala što me čuvate! U svakom smislu! Glasne žice su odlično! Kaže lekar da su posebne sa jedinstvenom emotivnom bojom glasa koju Srbija voli.

FOTO: RAJKO RISTIĆ