zdravlje miljane kulić
Svet

1 Avgusta, 2022 11:00

Miljana Kulić u komi: Lekari se bore za njen život, sve je neizvesno

Zdravstveno stanje Miljane Kulić pogoršano

Miljana Kulić stavljena je u veštačku komu zbog komplikacija nakon operacije smanjenja želuca, koju je imala u Turskoj pre 12 dana. Kako kažu njeni roditelji, ćerka im je od subote na intenzivnoj nezi Urgentnog centra u Nišu gde se lekari bore za njen život.

Pročitajte: Marija Kulić napravila rođendansku žurku za unuka a onda je Miljana upropastila slavlje (Foto)

Rođendan Miljaninog sina

Rajko Ristić

– Za sve su krivi lekari u Turskoj, oni su joj oštetili slezinu prilikom operacije smanjenja želuca. Miljana je prekjuče dobila ozbiljne bolove i hitno je primljena u Urgentni centar u Nišu. Lekari su nam rekli da joj je pukla slezina. Miljana je odmah u subotu operisana u Nišu i taj organ joj je izvađen. Izgubila je dva i po litra krvi, operacija je trajala satima – priča Siniša i dodaje da se Miljana suočava sa još komplikacija, prenosi Espreso.

Pročitajte: Miljana Kulić u invalidskim kolicima stigla u BELU kuću – Sa dečkom Nenadom će živeti pred kamerama (FOTO)

zdravlje miljane kulić

– Došlo je do zgrušavanja krvi i napravili su joj se trombovi. Lekari joj daju „fraksiparin“ kako bi joj razbili trombove, koji mogu da budu opasni po život. Posle operacije stavljena je u veštačku komu, iz koje se probudila u nedelju ujutru. Sada je priključena na aparate, pod sedativima je i još nije svesna – rekao je Siniša Kulić.

Takođe, ovo je jako uticalo na celu porodicu, pa tako i Marija nije dobro.

– Marija isto nije dobro. Leži. Nismo spavali celu noć zbog Miljane. Izvinite, ali od stresa ni ja ne mogu da pričam – poručuje Siniša.

Miljana sprema osvetu

Rajko Ristić

Marija je takođe veoma potresena zbog ćerke…

– U bolnici sam i čekam. Sve vreme sam uz nju, pustili su me da budem pored Miljane. Ona spava, a i dalje je neizvesno. Juče su joj dali 2,5 litre krvi, ali ne znam da li će biti potrebno još i da li imaju dovoljno – kaže Marija koja apeluje na sve koji su u prilici pošalju Miljani neophodne vitamine:

– Ono što nam je sada potrebno su vitamini američki B12 od 1000 mikrograma i D3 vitamin. Ali obavezano u kapima ili za infuziju. Najkvalitetniji su u Americi, ovde na našem tržištu su lošiji, a i iscrpljene su zalihe vitamina. To je ono što nam je hitno potrebno, pa ako može neko iz inostrantsva da se javi i pošalje – kaže uznemirena Marija Kulić.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Rajko Ristić