jovana i željko
Scandal

19 Aprila, 2021 21:00

Željka KRIVE za Jovaninu karijeru! „Sklonio si ženu sa svih TELEVIZIJA!”

Kako SCANDAL! saznaje, u poslednje vreme mnogi krive Željka Joksimovića i tvrde da je upropastio karijeru svoje žene Jovane!

Željko upropastio Jovaninu karijeru?

Naime, većina Jovaninih kolega smatra da se ona povukla sa komercijalnih televizija jer je na tome insistirao njen muž i da je time sebi učinila medveđu uslugu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zeljko Joksimovic (@zzeljko)

Željku pojedini i otvoreno kažu da je pogrešio. Čuo sam jednog njegovog prijatelja dok mu je govorio: Tebi se navrzlo da otvoriš privatnu televiziju i zgrabio si Jovanu da sve radi za tebe! To je sve OK, ali nije komercijalno, narod je navikao da je viđa na nacionalnim frekvencijama, prosto, sad je nigde nema i mislim da to nije fer prema njoj! Ipak je ona kvalitetan novinar kojeg treba da gleda cela Srbija! Eno njen kolega Srđan radi u najudarnijim terminima, a Jovanu više ne viđamo – prepričava izvor Scandala! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic)

Jovana pak ne žali što se povukla i što sa mužem gradi porodičnu imperiju u vidu televizije. Sigurna je i da će imati nacionalnu frekvenciju i hrabro krupnim koracima grabi ka cilju – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ