Zola trovao Miljanu
Svet

March 15, 2021 15:00

By

Zola IZBAČEN iz Zadruge, Miljana ga muški SPUSTILA!

Lazar Čolić Zola sinoć je izgubio u duelu sa Minom Vrbaški, a kako je imao manje glasova publike on je bio taj koji je napustio “Zadrugu”.

Miljana ga muški spustila!

Prilikom odlaska sa velelepnog imanja njegova bivša partnerka Miljana Kulić uputila mu je brutalne reči.

Kajne lova, kajne krmača, kajne moja p**ka više – vikala je Miljana dok je Zola odlazio.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic)

Zola je potom u studiju pričao sa Dušicom Jakovljević o svom učešću u rijalitiju, o budućim planovima, ali i o Miljaninoj reakciji.

Iznenađeni smo nominacijom, kako si – pitala je Dušica.

Izlazim regularno, to mi je bio primaran cilj. Osećam se odlično – odgovorio je Zola.

Miljana je reagovala burno, da li je to odbrambeni mehanizam? Jesi obratio pažnju na njen izraz lica – upitala je voditeljka.

Čuo sam šta je rekla, nisam je slušao. Ja sam krenuo drugim putem, pobedio sam sam sebe. Ja sam se izborio, Zadruga mi je donela nove stvari, zavoleo sam sebe, sam sebi sam na prvom mestu, hvala na prilici – rekao je Lazar.

Bilo je dosta poroka tu, tvoj odnos sa majkom, da li bi nekada vi mogli da funkcionišete nekako mirno? Kada si shvatio da to neće ići – pitala je Dušica.

Pa onda kada je uradila sve ono, ja sam shvatio da sam bacio godine uzalud, da sam uništio život, bili smo prokleti jedno za drugo. Nisam mogao da se pomaknem, bio sam van sebe, sada tek dolazim sam sebi. Kao čoveku joj želim sve najbolje, dok ona meni želi sve najgore. Ona bi volela da sam preskočio ogradu, ali to neću – dodao je on.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ