Zola trovao Miljanu
Star

5 Marta, 2021 22:00

Zolina MAJKA prijavila Miljanu! „UBIĆE mi sina, mora da joj se ZABRANI prilaz njemu!“

Nakon što je shvatila da Lazar Čolić Zola nema nameru da se pomiri sa njom, Miljana Kulić je fizički nasrnula na njega! Tukla ga je metlom, pa ne čudi što Zolina mama Bosa više nema snage to da gleda! Da se više ne bi tresla od straha šta će Miljana sledeće da uradi, prijavila je nesuđenu snajku u policiju!

„Žena ima košmare, sanja kako Miljana sakati Zolu!“

Bosa je bila u šoku kada je videla kako Miljana tuče Zolu, žena nije mogla da se smiri, muka joj je više od svega. Otišla je u policiju kako bi prijavila Miljanu, ali su joj oni objasnili da ne mogu da urade ništa dok su u rijalitiju. Plakala je u policiji i ponavljala da će joj Miljana ubiti sina. Zvala je čak i produkciju Zadruge, ozbiljno je digla sve na noge – priča nam izvor i dodaje:


Mnogo se potresla, rekla je inspektoru da moraju Miljani da zabrane prilaz Zoli, jer se ona boji da može na spavanju da mu naudi i da će biti kasno dok neko odreaguje. Kako bi je umirio, inspektor joj je rekao da će oni naći način da reše situaciju. Međutim, nije se smirila. Njena najbolja prijateljica je sada stalno sa njom i kaže mi da Bosa pije lekove za smirenje, jer noću ne spava, a i kad zaspi, ima košmare kako Miljana tuče Zolu. Iako je bila za to da njih dvoje imaju dete, sada je mirnija što se to ipak nije realizovalo. Ne znam da li je zvala Mariju, čula sam da ima nameru da je zove i podrži u tome da Zola ne sme da bude sa Miljanom – završava naš izvor.