zorica marković polomila ruku svet portal
Svet

January 2, 2024 13:00

By

Hitno prevezena u bolnicu: Poznato stanje Zorice Marković nakon nesreće koja je zadesila

Zorica Marković polomila ruku, otkazala odlazak u Elitu

Folkerka Zorica Marković sinoć je trebala da zapeva na žurci u “Eliti” povodom reprize dočeka nove godine, međutim na putu od kuće do njene kafane iz koje je trebala da krene za Šimanovce joj se dogodio peh.

Zorica Marković polomila ruku svet portal

Rajko Ristić

Zorica Marković polomila ruku prilikom pada

Malo pre polaska u Belu kuću, Zorica je pala na putu do kafane, zbog čega je hitno prevezena u Urgentni centar. Lekari su joj tamo konstatovali prelom podlaktice i stavljen joj je gips, a zbog te nezgode je morala da otkaže odlazak u Šimanovce.

S obzirom da je Zorica Marković polomila ruku i da su joj planovi za “Elitu” osujećeni zbog toga, umesto nje je u Šimanovcima nastupila Ivana Šašić, a Zorica se izvinila produkciji zbog sprečenosti da dođe. Pevačica se nakon izlaska iz bolnice oglasila i rekla kako se zaista oseća:

“Loše se osećam. Polomila sam ruku na dva mesta, umirem…”, rekla je Zorica.

“Ne podnosim bolnicu, izašla sam. Pijem lekove protiv bolova, dobro sam prošla, mogla sam da poginem”, dodala je pevačica za Pink.

zorica marković polomila ruku svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Markovićeva je nekoliko sezona učestvovala u Zadruzi, a kada nije tamo, često komentariše učesnike, pa je tako nedavno prokomentarisala raspad braka Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović.

“Ova mala je sve to isplanirala. To se videlo iz aviona, Matora sve radi pošto-poto, ide na svoju štetu… Mala je to odradila top. Matora je tamo godinama i ona živi život tamo”, izjavila je Zorica.

Pročitajte Upoznajte sinove Zorice Marković – Jednog od njih je rodila sa samo 15 godina (FOTO)

Zorica se sa bivšim zadrugarom Ivanom Markovićem oštro sukobila kada je rekla da ne zna ko je rijaliti veteran.

“Prijateljstvo nije raskinuto sa Anom Ćurčić. Poštovanje, pre svega, ne prijateljstvo. Ništa nije prekinuto. Ko je Ivan? Ne znam ko to beše? Ne želim da posvetim ni sekund pažnje nekom ko nije vredan. Ostvarila sam pevačku, rijaliti i ugostititeljsku karijeru. Otvorila sam kafanu na hipodromu, zadovoljna sam svojim životom, a takve persone me ne zanimaju”, rekla je  Zorica za “Pink.rs”

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić, Antonio Ahel/ATAImages